EXCLUSIV | Primul nume mare care aplaudă plecarea lui Mihai Stoica de la FCSB: ”Trebuie să fii bărbat şi să-ţi asumi, mi se pare de bună credinţă ce a făcut. Să vedem ce va reuşi Narcis?”

19 aug 2019 20876 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Primul nume mare care aplaudă plecarea lui Mihai Stoica de la FCSB: ”Trebuie să fii bărbat şi să-ţi asumi, mi se pare de bună credinţă ce a făcut. Să vedem ce va reuşi Narcis?”

Ciprian Marica (33 de ani) ”aplaudă” alegerea lui Mihai Stoica de a pleca de la FCSB, într-un moment în care echipa nu a avut cel mai bun start de campionat. Este bine cunoscut faptul că fostul manager sportiv al echipei era ”omul-cheie” în relaţia lui Gigi Becali cu echipa.

Fostul internaţional român a vorbit şi despre numirea lui Narcis Răducan pe postul lăsat liber de ”MM” Stoica: ”Am văzut că luăm decizii. Îl dăm afară pe preparatorul fizic. Păi, bun, ai văzut cum s-a lucrat, eşti sigur că e vina lui? 'Am auzit că...'. Nu mi se pare ok, mi se pare că dacă iei decizii de genul trebuie să fii acolo, să vezi. Cu tot dragul pentru Mihai Stoica, faptul că el se retrage acum eu o văd de bună credinţă. Lucrurile mergeau din rău în mai rău şi la un moment dat trebuie să faci un pas în spate.

Nu de alta, dar ai nevoie de un pas în spate, ai fost cel care răspundeai. Multe decizii le-ai luat de unul singur. Existau şanse foarte mari să se compromită. Trebuie să fii bărbat şi să-ţi asumi, mi se pare de bună credinţă ce a făcut. Să vedem acum ce va reuşi Narcis Răducan, cu toate că nu are experienţa şi dexteritatea lui Mihai Stoica în relaţia cu Gigi Becali”, a spus Marica, la ProSport Live.

Helmuth Duckadam, promovat odată cu numirea lui Narcis Răducan la FCSB

"Cu bucurie primesc decizia, pentru că şi eu am considerat că Helmuth merită acest lucru, se face util echipei. Helmuth e alături de mine, mă bucur că a ajuns acolo unde merită. Va fi implicat pe cât îi permite programul, orice idee a lui va fi luată în calcul. Nu poţi să nu profiţi de astfel de oameni, dacă îi ai în jurul tău", a declarat Răducan, la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.