EXCLUSIV | Primele dificultăţi pentru Ambros Martin în alcătuirea primului 7. Antrenorul, pus în faţa unei situaţii complicate

7 dec 2018 13205 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Primele dificultăţi pentru Ambros Martin în alcătuirea primului 7. Antrenorul, pus în faţa unei situaţii complicate

Gheorghe Tadici, fost selecţioner al României, şi Horaţiu Paşca, actualul secund al naţionalei, au comentat la ProSport Live prestaţiile Denisei Dedu şi Iuliei Dumansaka, de la Campionatul European de handbal.

Tadici e de părere că cei doi portari au avut un aport important în obţinerea victoriilor din faza grupelor. Apreciază că au făcut partide foarte bune până acum, dar acest aspect a fost influenţat şi de prestaţia excelentă a blocului defensiv. ”Ai portar bun dacă ai apărare bună şi invers. În acest context, s-au ajutat foarte bine una pe cealaltă. Defensiva s-a apărat exemplar, a apărat-o pe Dumanska, iar ea a făcut la fel pentru colegele sale. A intervenit bine şi Dedu în meciul cu Germania”, a declarat Tadici la ProSport Live.

Paşca apreciază că Ambros Martin este pus la grea încerare. Dumanska şi Dedu au apărat excelent până acum, iar antrenorul nu ştie pe cine să aleagă. Astfel, este foarte probabil ca strategia rotaţiei să persiste şi în Main Round.

Sper ca ele să ne pună în dificultate până la final. Sunt intr-o formă foarte bună, sper să continue aşa. Asta e partea grea a antrenoratului, dar în acelaşi timp frumoasă. Au avut meciuri foarte bune”, a declarat Horaţiu Paşca la ProSport Live.

România joacă primul meci în Main Round împotriva Olandei. Partida este programată duminică, de la 19:00.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.