EXCLUSIV | Perla FCSB-ului, pusă la colţ: "Florinel Coman costă 100 de milioane, dar de lei, nu de euro!". Ce ar face Man într-un campionat puternic? "Îi fac ăia o alunecare de îl iau cu tot cu brazdă şi după au doctorii mult de reparat"

14 iun 2019 24908 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Perla FCSB-ului, pusă la colţ: "Florinel Coman costă 100 de milioane, dar de lei, nu de euro!". Ce ar face Man într-un campionat puternic? "Îi fac ăia o alunecare de îl iau cu tot cu brazdă şi după au doctorii mult de reparat"

Florinel Coman şi Dennis Man sunt doi dintre jucătorii pe care Becali speră să câştige zeci de milioane de euro. Pentru primul a existat zilele trecute o ofertă, dar patronul FCSB a refuzat-o, suma de opt milioane de euro fiind considerată prea mică, mai ales că "Mbappe", aşa cum l-a alintat finanţatorul vicecampioanei Ligii 1 Betano, are o clauză de reziliere de o sută de milioane de euro. Pentru Dennis Man a existat recent interes din partea unei echipe din Olanda. Dar, Claudiu Vaişcovici, fost jucător al lui Dinamo, crede că jucătorii lăudaţi de Becali nu sunt de nivelul sumelor pe care le doreşte Becali.

"100 de milioane costă, nu? 100 de milioane de lei...lei, tigri şi maimuţe. Nu e de vânzare acum? Păi, şi cine-l cumpăra?", a spus Claudiu Vaişcovici despre Florinel Coman la ProSport LIVE.

Gloria dinamovistă l-a atacat subtil şi pe Dennis Man, un alt jucător pe care Becali speră să câştige zeci de milioane de euro: "De câte ori intră în teren, el îşi face datoria. Pare un tip serios, muncitor, dar să-l văd în alte campionate, unele puternice, unde se joacă mult bazat pe fizic".

Vaişcovici a continuat pe acelaşi ton. "Să-i văd acolo pe ei şi dacă mai pot face 'floricelele' pe care le fac în campionatul nostru. Le fac ăia câte o alunecare de îi iau cu tot cu brazdă şi după repară mult doctorii la ei. Uitaţi-vă la Chiricheş? Stă mai mult accidentat, e fragil. Noi suntem fragili".


"Nu ştiu nimic despre oferta pentru Florinel de la Galatasaray. Am primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el, o ofertă verbală, dar am refuzat. E o ofertă din Portugalia. Coman, Man şi Tănase nu sunt de vânzare. Pe Florinel l-am tot criticat eu, dar o să fie mare jucator. Începe să fie puternic, o să fie mare fotbalist, o să vedeţi. Se coace, o să fie mare fotbalist, e şi serios", a spus recent Becali, iar MM Stoica, directorul sportiv al FCSB, a anunţat: "Coman, anul trecut, era tot timpul în ultimii trei jucători. Acum, cred că este în primii trei. Coman, care era mereu ultimul, acum este în prima jumătate. Vorbim de kilometri parcurşi, vorbim de intensitate, vorbim de ritm cardiac. Jucători care împing limitele. Asta este realitatea".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.