EXCLUSIV | O altă greşeală uriaşă comisă de Dinamo: "Au pierdut controlul a 20 de jucători. S-a câştigat această sumă, care este un nimic"

19 oct 2018 3698 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | O altă greşeală uriaşă comisă de Dinamo: "Au pierdut controlul a 20 de jucători. S-a câştigat această sumă, care este un nimic"

Dănuţ Lupu a spus, în cadrul emisiunii ProSport Live, că la Dinamo s-a comis o greşeală uriaşă atunci când s-a scos din circuit echipa secundă.

"Mi s-a spus că se fac restructurări şi având un salariu imens, erau nevoiţi să reducă din cheltuieli. Au fost mulţi daţi afară, nu am fost singurul. După plecarea mea, s-a închis şi Dinamo 2. Am tot respectul pentru Contra, dar a făcut greşeli la echipă. Poate că eu dacă aş fi fost în locul lor aş fi făcut economii, dar nu trebuia să desfiinţeze echipa a doua. Au pierdut controlul a 20 şi ceva de juctărori. Au câştigat 100.000 de euro din retragere. Pentru Dinamo această sumă este un nimic", a spus Dănuţ Lupu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

După ce dispariţia satelitului a devenit oficial, Costel Orac a spus, în 2013, că nu este o decizie care să afecteze foarte tare clubul: "Acolo evoluau jucători lipsiţi de experienţă, era o cheltuială inutilă. Nu cred că această desfiinţare ar avea repercusiuni asupra primei echipe. Dinamo oricum n-are un lot numeros. Când jucătorii consacraţi erau trimişi la formaţia secundă nu puneau osul. Poate că Dinamo 2 se va reîinfiinţa, când va exista stabilitate economică."

În urmă cu cinci ani, Dinamo II evolua în Liga a III-a. Lotul era compus din 19 fotbalişti, cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani. Între 2007 şi 2013, echipa a evoluat în eşalonul secund, dar în 2013 a retrogradat. Cea mai bună clasare a fost un loc 8, în eşalonul secund, obţinut în sezonul 2004/2005. Timp de zece ani a activat Dinamo II. Cornel Ţălnar a fost primul tehnician din istoria echipei secunde.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.