EXCLUSIV | Momentul în care "Regele" a bătut la uşă: "M-a copleşit, a fost ceva unic!". Cum a cucerit Hagi pe toată lumea cu...plăcintă :)

12 sep 2018 11988 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Momentul în care "Regele" a bătut la uşă: "M-a copleşit, a fost ceva unic!". Cum a cucerit Hagi pe toată lumea cu...plăcintă :)

Prezent în emisiunea ProSport LIVE, fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu (43 de ani) a povestit un episod memorabil de la prima sa convocare la echipa naţională. Acesta a avut parte de o srurpiză, când însuşi Gheorghe Hagi s-a oferit să-l servească pe el şi pe colegul său de cameră de atunci, Jean Vlădoiu, cu... plăcintă.

”Eu stăteam cu Jean Vlădoiu în cameră, era prima mea convocare la echipa naţională. Când îl vezi pe Hagi, căpitanul echipei naţionale, cu tava de plăcintă: 'Uite, mi-a trimis mama'. O situaţie pe care şi-ar dori-o mulţi.

A fost ceva unic pentru mine, să vezi un jucător atât de mare şi atât de mare om. M-a copleşit modestia lui şi bunătatea lui ca om, în afara faptului că era unul dintre cei mai mari fotbalişti la momentul ăla”
, a spus Cristi Munteanu la ProSport LIVE.

Gică Hagi şi Cristi Munteanu au început fotbalul la aceeaşi echipă de club, Farul Constanţa. ”Regele” a fost selecţionerul României timp de patru luni, în 2001, din septembrie până la sfârşitul lunii decembrie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.