EXCLUSIV | Laude de la Prunea! Clubul din Liga 1 pe care-l felicită: "Un exemplu, aşa trebuie să facă toată echipele". Mutările de urgenţă cerute

19 dec 2018 8355 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Laude de la Prunea! Clubul din Liga 1 pe care-l felicită: "Un exemplu, aşa trebuie să facă toată echipele". Mutările de urgenţă cerute

Modul în care Jaime Penedo (37 de ani) s-a despărţit de Dinamo i-a lăsat o impresie foarte bună lui Florin Prunea (50 de ani), care felicită ambele părţi pentru abordare. Cu goalkeeper-ul panamez plecat, fostul portar al Generaţiei de Aur cere două transferuri de urgenţă la Dinamo.

În direct la ProSport Live, Prunea, care a fost la un pas de revenirea în Ştefan cel Mare în urmă cu două săptămâni, a dat exemplu felul în care s-a produs ruptura Dinamo-Penedo, într-un moment în care portarul care a participat la Cupa Mondială din 2018 nu mai era dorit de Mircea Rednic: "Din câte am văzut, Penedo şi Dinamo au ajuns la o înţelegere. A fost un exemplu de cum trebuie să se despartă un club de un fotbalist. Aşa trebuie să se întâmple la toate echipele. Vorbeşte frumos de România, de Dinamo, iar acest lucru e foarte frumos", a declarat Florin Prunea, miercuri dimineaţă, la ProSport Live, înainte să-i atragă atenţia "Puriului" că trebuie să aducă, în iarnă, doi goalkeeperi de top: "Acum, Dinamo trebuie să-şi ia doi portari. Muţiu e tânăr, e bun, dar la Dinamo e nevoie de concurenţă".

Dat afară de Dinamo la pachet cu conaţionalul Armando Cooper, Jaime Penedo a preferat să aibă un discurs frumos la despărţirea de club: "Pentru mine, Rednic este un antrenor mare, o persoană extraordinară care a venit într-un moment dificil pentru club. Politica antrenorului este clară. El vrea să facă o echipă nouă, este o politică dură, dar una corectă. Sunt sigur că va avea succes pentru că este un antrenor mare. Asta îmi doresc cel mai mult (n.r. - întrebat dacă Rednic poate salva echipa), mă gândesc pe ce poziţie am lăsat echipa, pe 11... Mă tot gândesc. Aceste şase luni când mă uit la rezultate, nu au fost toate bune şi nu pot să zâmbesc, trebuia să dau mai mult pentru echipă. Le mulţumesc fanilor, coechipierilor şi conducătorilor pentru această experienţă minunată din viaţa mea. Inima mea bate pentru tine, Dinamo!", declara portarul panamez.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.