EXCLUSIV | Hagi şi restul! Cuvintele rostite în direct care lovesc în orgoliul oamenilor din fotbalul românesc. Aproape nimeni nu a scăpat: "El ştie, a mâncat fotbal pe pâine şi acum face cozonac"

31 ian 2019 8917 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Hagi şi restul! Cuvintele rostite în direct care lovesc în orgoliul oamenilor din fotbalul românesc. Aproape nimeni nu a scăpat: "El ştie, a mâncat fotbal pe pâine şi acum face cozonac"

Gică Hagi a reuşit din nou să-i dea aripi unui fotbalist important al Viitorului spre un campionat mult mai puternic al Europei. Transferul lui Tudor Băluţă la Brighton a reprezentat. încă o dată, că la Ovidiu se folosesc metodele potrivite, iar fostul patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a lăudat intens pe fostul decar al naţionalei pentru contribuţia sa. 

După ce a reuşit să-i trimită pe Răzvan Marin la Standard Liege, pe Ianis Hagi la Fiorentina, pe Tudor Băluţă la Brighton sau pe Florinel Coman, Florin Tănase, Romario Benzar sau Dragoş Nedelcu la FCSB, Hagi a demonstrat, încă o dată, că deţine o "fabrică" de fotbalişti la Ovidiu. 

Adrian Porumboiu nu e o voce singulară din fotbalul românesc care-l laudă pe Gică Hagi, dar de această dată omul de afaceri din Moldova a făcut şi o comparaţie cu ceilalţi antrenori şi conducători din fotbalul românesc.

Dacă lui Hagi i-a dat 10+, Porumboiu le-a atras atenţia celorlaţi oameni din fotbalul autohton: "(n.r. - întrebat despre cum reuşeşte Hagi să aibă un profit important din vânzarea de jucători) Motivul e unul singur, se pricepe . Punct. El vine din fotbal, a jucat, ştie fenomenul, restul vin de pe lângă fotbal sau nu vin din fotbal. Ceilalţi poate nu sunt atât de bine instruiţi. Gică ştie, a mâncat fotbal pe pâine şi acum face cozonac", a declarat fostul patron al lui FC Vaslui, la ProSport LIVE.

În acest moment, Viitorul este pe locul cinci în Liga 1, pe o poziţie de play-off, după ce Viitorul a demonstrat, încă o dată, că are puterea de a se regenera după plecările celor mai importanţi fotbalişti în aproape fiecare sezon. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.