EXCLUSIV | "Gnohere ar trebui lăsat să plece de la FCSB! Avem exemple clare de jucători care nu au fost cedaţi la timp şi apoi s-au stins"

14 dec 2018 2491 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | "Gnohere ar trebui lăsat să plece de la FCSB! Avem exemple clare de jucători care nu au fost cedaţi la timp şi apoi s-au stins"

Atacantul celor de la FCSB, Harlem Gnohere, ar putea pleca în iarnă, francezul având oferte din Rusia, Franţa şi ţările arabe. Bogdan Apostu, un agent ce reprezintă interesele a zeci de fotbalişti importanţi, printre care Antal, Hora sau Paul Papp, crede că Gigi Becali ar trebui să-l cedeze pe jucător, suma vehiculată de transfer fiind de două milioane de euro, altfel cariera "Bizonului" ar putea intra pe o pantă descendentă.

"Cred că undeva la două milioane de euro, dacă s-ar plăti pe el, din ţările arabe, ar trebui lăsat să plece. Când un jucător şi-a făcut datoria faţă de echipă, iar clubul primeşte o sumă care să-i aducă profit, ar trebui lăsat să plece. Dar, până la urmă, e strategia domnului Becali, dânsul ştie mai bine", a spus Bogdan Apostu la ProSport LIVE.

"Dar, există şi reversul medalie, când jucătorii nu au fost lăsaţi să plece şi s-au stins. Vă dau două exemple. Florin Costea, la Craiova, când cei de acolo au refuzat patru milioane de euro. Aşa, a mai rămas jumătate de an şi s-a stins uşor, uşor. Suntem oameni până la urmă, e normal să nu poţi păstra o anumită formă. Iar celălalt e Cursaru, la Bacău. S-au refuzat milioane de euro pentru el şi după aceea gata...", a mai explicat agentul de jucători.

Exemplul de fotbalist român care a fost transferat în străinătate, la timp, şi a confirmat? "Vă mai dau un exemplu. Ionuţ Mazilu, care a fost lăsat să plece. Clubul a câştigat bani, el a câştigat bani cât să-şi asigure viitorul...toată lumea a avut de câştigat".

Gigi Becali a recunoscut recent că negociază pentru a-l ceda pe Benzar, dar şi pe Gnohere: "Singurul care poate pleca, cred, şi pentru care negociez la ora asta e fundaşul dreapta, Benzar şi Gnohere pentru care am discutat acum două luni".

 

Tag-uri: apostu
Comentează
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.