EXCLUSIV | "Gigi Becali greşeşte mult". FCSB suferă din cauza finanţatorului său: "Când vorbeşte lucrurile astea o face şi împotriva lui"

15 mar 2019 1691 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | "Gigi Becali greşeşte mult". FCSB suferă din cauza finanţatorului său: "Când vorbeşte lucrurile astea o face şi împotriva lui"

Cristian Munteanu i-a dat un sfat lui Gigi Becali în privinţa modului în care gestionează interacţiunea cu fotbaliştii de la FCSB. Cum vicecampioana trece printr-o perioadă slabă, criticile finanţatorului s-au înmulţit, iar omul de afaceri deja a anunţat lista plecărilor din vară. 

În ultima sa intervenţie de la ProSport LIVE, Cristi Munteanu a abordat două aspecte care pot detabiliza orice echipă din fotbal. Fostul portar a fost întrebat cât de mult contează liniştea în vestiar, iar verdictul său a fost clar: "50% din capacitatea fiecărui jucător. De obicei atmosfera se strică de la partea financiară, nu că se iau doi jucători la bătaie, nu că antrenorul ceartă pe nu ştiu cine. Nu! Liniştea vestiarului o asigură partea financiară. În momentul în care jucătorul primeşte tot ceea ce i s-a propus atunci se gândeşte 100% la ce are de făcut la antrenament şi în meci. Când jucătorul nu este mulţumit, se creează animozităţi. De aici pleacă totul", a declarat Munteanu la ProSport LIVE.

Fostul jucător al lui Dinamo şi-a îndreptat atenţia şi spre Gigi Becali, iar Munteanu nu a fost de acord cu modul în care se comportă cu jucătorii tineri ai echipei: "Becali greşeşte mult, pentru că pot fi jucători la 19, 20, 22 care dacă sunt criticaţi public nu au capacitatea şi maturitatea să treacă peste astfel de momente. Fiecare este făcut din aluatul lui. Unul e mai tare, unul e mai moale. Când vorbeşte lucrurile astea o face şi împotriva lui fără să-şi dea seama", a adăugat fostul Cristi Munteanu. 

FCSB se pregăteşte de meciul din deplasarea cu Astra, care va avea loc duminică, dar atmosfera nu e deloc bună. Becali a anunţat că în vară pregăteşte noi mutări în echipă, dar şi că mai mulţi jucători vor pleca. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.