EXCLUSIV | Gabriela Szabo, anunţ despre posibilitatea ca CSM Bucureşti să înfiinţeze secţia de fotbal: planul lansat încă din 2016

28 mar 2019 15057 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Gabriela Szabo, anunţ despre posibilitatea ca CSM Bucureşti să înfiinţeze secţia de fotbal: planul lansat încă din 2016

Directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a fost invitată la ProSport LIVE, unde a abordat mai multe subiecte, printre care şi posibilitatea de a înfiinţa şi o secţie de fotbal. Fosta atletă a negat orice posibilă apariţie a unui club de fotbal, după ce Alin Petrache susţinea, în trecut, că e pregătit să facă acest pas.

La finalul anului 2016, fostul preşedinte al CSM Bucureşti, Alin Petrache, anunţa înfiinţarea unui nou club de fotbal în Bucureşti. Echipa ar fi urmat să poarte acelaşi nume cu cel al echipei de handbal, iar meciurile de acasă ar fi urmat să le desfăşoare pe Arena Naţională, dezvăluia Petrache într-un interviu acordat Adevărul.

Gabriela Szabo a fost întrebată dacă CSM Bucureşti, clubul Primăriei Municipiului Bucureşti, ar urma să înfiinţeze şi o secţie de fotbal, dar acest aspect nu există nici măcar la nivel de proiect: “Eu nu am avut o asemenea discuţie, cu nimeni, nici cu cei de la Primăria Municipiului Bucureşti, nici cu cei din interiorul clubului. Nu ştiu discuţiile, nici nu am văzut documente în acest sens. Personal, nu am avut nicio discuţie cu PMB să punem bazele unei secţii de fotbal. Vă spun sincer.

Nu am un răspuns, ne axăm pe partea de dezvoltare a sportului la nivel de Bucureşti, la cele 14 secţii, dar nu ne-am gândit la fotbal. Dar cine ştie”, a declarat  directorul general al CSM Bucureşti, la ProSport LIVE.

Atletism, baschet, caiac-canoe, dans sportiv, handbal, judo, moto, nataţie, rugby, şah, scrabble&go, tenis, volei şi yachting sunt secţiile sportive ale CSM Bucureşti.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.