EXCLUSIV | "E mare nevoie. Sunt în criză!". Jucătorul care ar putea rezolva marea problemă a lui Dică: "Îl cunosc, a crescut mult, poate să ajute"

28 nov 2018 4636 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | "E mare nevoie. Sunt în criză!". Jucătorul care ar putea rezolva marea problemă a lui Dică: "Îl cunosc, a crescut mult, poate să ajute"

FCSB caută să întărească lotul, Dică având în primul rând nevoie de un fundaş central. Ionuţ Nedelcearu, fostul apărător al lui Dinamo şi în prezent în lotul ruşilor de la UFA, poate fi o soluţie. Nicolae Grigore, prezent la ProSport LIVE, a explicat.  

"Pe Nedelcearu îl cunosc, l-am avut coleg timp de trei luni, e tehnic. Acum a crescut mult, ar putea să-i ajute pe cei de la FCSB, cum de altfel ar putea să-i ajute orice fundaş central. E mare nevoie. Sunt în criză, nu au unul cu veleităţi pe acest post", a spus Nicolae Grigore, fost jucător al Rapidului şi în prezent secundul lui Pancu în Giuleşti, la ProSport LIVE.

El a detaliat: "Apoi, în linia de mijloc le trebuie unul care să vină şi să compenseze ceea ce e acum. Îl au pe Nedelcu, obişnuit şi folosit de Hagi în 4-3-3, şi e foarte greu să aduci unul cu acelaşi specific şi să-l pui acolo...FCSB nu are nevoie de doi închizători clasici ca să joace în 4-2-3-1.

E nevoie de Nedelcu ca să rămână în faţa fundaşilor, să facă ce ştie de la 10 ani, se ştie că la Viitorul se joacă un anumit sistem de la copii la seniori, toţi cu aceleaşi deprinderi şi caracateristici. De aceea cred că FCSB ar avea nevoie de unul cu profilul lui Teixeira, dar cu câţiva ani mai puţin".

De asemenea, FCSB vrea să fortifice atacul şi Andrei Ivan, vârful ui Rapid Viena, e una dintre ţinte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.