EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Dănuţ Lupu: cum era să ajungă la Steaua. "Eu credeam că mă împrumută pe la vreo echipă de undeva..."

18 oct 2018 5136 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Dănuţ Lupu: cum era să ajungă la Steaua. "Eu credeam că mă împrumută pe la vreo echipă de undeva..."

Dănuţ Lupu a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători din Ştefan cel Mare, el cucerind eventul în 1989 - 1990. Acum, fostul mare mijlocaş a dezvăluit la ProSport LIVE cum a fost la un pas de a semna cu marea rivală, Steaua.

"Nu există să nu poţi trece de un jucător. De ce să nu poţi dribla pe cineva? Poate că Dumnezeu m-a înzestrat cu forţă în picioare. Era greu să-mi ia cineva balonul. La 14 ani am făcut şi fotbal şi hochei. Asta m-a ajutat. Am luat o hotărâre şi, la dorinţa tatălui meu, am ales fotbalul. Şi-a dorit de când mama era însărcinată să ajung fotbalist.

Eu nu am vrut să merg niciodată la Steaua. Credeam că mă împrumută pe la vreo echipă de undeva. Câştigase Cupa Campionilor atunci. Era greu. După, am primit oferta de la Dinamo, am vortbit cu tata şi am acceptat.  Nu făceai nimic fără să nu vorbeşti cu părinţii. Ion Alecsandrescu m-a vrut la Steaua", a spus Dănuţ Lupu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.