EXCLUSIV | Daniel Ghiţă îl provoacă din nou pe Moroşanu: "Mă lupt şi fără bursă. I-am propus o variantă, dar n-a vrut"

8 feb 2019 6702 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Daniel Ghiţă îl provoacă din nou pe Moroşanu: "Mă lupt şi fără bursă. I-am propus o variantă, dar n-a vrut"

Daniel Ghiţă spune că e dispus să se lupte şi fără bursă cu "Moartea din Capaţi", Cătălin Moroşanu. Prezent în studioul ProSport Live, Daniel Ghiţă spune că Moroşanu anunţă la TV că vrea să se lupte, dar în realitate se refugiază în emisiunile de pe micul ecran. Ghiţă a mai spus că vrea un meci organizat într-o gală neutră, nu în gala lui Moroşanu.

"Îmi doresc să luptăm, pentru că sunt foarte mulţi oameni care îşi doresc această luptă. El nu vrea să se lupte. La televizor zice că se luptă, dar după a plecat la emisiune (n.r Ferma, de la ProTV). Şi acolo stă trei luni, unde nu ştiu cât se antrenează. Acolo construieşte WC-uri, spală vase... El a zis că e #1, iar mie îmi place să lupt cu #1.

Minte foarte mult şi se victimizează. Dacă şi în sportul ăsta am ajuns să ne victimizăm... A zis că m-am luat de familia lui, că mă iau de toată lumea. Să-mi arate cum a început scandalul ăsta. Am zis: <<Facem o luptă bărbătească. Câştigă cine câştigă, după ne dăm mâna>>. Şi asta e o jignire? Eu i-am zis să luptăm în circuitul meu, dar n-a vrut. N-am cum să lupt în gala lui, cu judecătorii lui, cu stafful lui. I-am zis să fie o gală neutră. Ştiu vreo trei băieţi care vor să organizeze lupta. Eu i-am declarat că lupt şi fără bursă. Dar el luptă fără bursă? Dacă face totul pentru bani...", a spus Daniel Ghiţă, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.