EXCLUSIV | Cum reacţiona cel lăsat ”pe bară” de Rednic din celebrul trident de la Dinamo: ”Toţi voiau să joace. Erau atacanţi cu sânge rece”

15 ian 2019 3933 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Cum reacţiona cel lăsat ”pe bară” de Rednic din celebrul trident de la Dinamo: ”Toţi voiau să joace. Erau atacanţi cu sânge rece”

Fostul portar al celor de la Dinamo, Florin Matache (36 de ani), a dezvăluit cum reacţionau Ionel Ganea, Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu când erau lăsaţi pe bancă de antrenorul ”câinilor” din sezonul 2006-2007, Mircea Rednic.

Atunci, ”Puriul” prefera formaţiile cu doi atacanţi, iar cel care rămânea pe bancă, automat... se supăra: ”La Dinamo îi avea pe Niculescu, Dănciulescu şi Ganea. Toţi voiau să joace şi trebuia să înţeleagă, dar se supăra cel care rămânea pe bancă.

Ştiu că erau foarte multe meciuri în care cine intra de pe bancă dădea lovitura. Erau atacanţi cu sânge rece, aveau execuţii, erau bătăioşi. În cele din urmă au îneţles că doi sunt titulari, iar unul stă pe bancă”, a spus Matache la ProSport LIVE.

În sezonul 2006-2007, sub comanda lui Mircea Rednic, Dinamo a cucerit titlul de campioană cu numărul 18 şi ultimul din vitrina clubului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.