EXCLUSIV | CSA confirmă: suporterii, interzişi pe Stadionul Steaua înainte de demolare. ”Ne doream un eveniment, dar nu avem avize”

8 iun 2018 1254 afişări Comentează şi tu ProSport Live
EXCLUSIV | CSA confirmă: suporterii, interzişi pe Stadionul Steaua înainte de demolare. ”Ne doream un eveniment, dar nu avem avize”

Oficialii Clubului Sportiv al Armatei confirmă ceea ce ProSport a anunţat în cursul acestei săptămâni. Demolarea Stadionului Steaua se va petrece fără ca momentul să fie marcat, aşa cum se obişnuieşte, de un eveniment în cadrul căruia suporterii echipei să îşi poată lua rămas-bun. Cristian Cîrlan, directorul Departamentului de Marketing al Stelei, a spus la ProSport Live că lipsa autorizaţiilor împiedică organizarea unui astfel de eveniment.

Nu se poate organiza un eveniment înaintea demolării. Stadionul nu îndeplineşte condiţiile necesare. Pentru a organiza orice eveniment e nevoie de avize, dar nu se pot obţine. Nu doar suporterii doreau, ci şi noi. S-au degajat multe dintre bunurile care nu ne aparţineau, stadionul e predat către CNI, săptămâna trecută a fost stabilită firma care se va ocpua de demolare şi va începe procesul, dar nu ştim o dată concretă”, a spus Cîrlan.

Oficialul CSA a explicat faptul că niciun obiect de pe actualul stadion nu poate fi cedat sau valorificat: ”Nici scaunele nu se valorifica de către clubul Steaua. Şi noi ne doream ca suporterii care au fost zeci de ani aici să-şi păstreze locul pe care a stat, dar există reglementări, reguli”.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.