EXCLUSIV | Arbitrul român care are biletele asigurate pentru EURO 2020! Specialistul în arbitraj, răspuns clar: "Prestaţiile sale sunt excelente"

30 dec 2018 6104 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Arbitrul român care are biletele asigurate pentru EURO 2020! Specialistul în arbitraj, răspuns clar: "Prestaţiile sale sunt excelente"

Campionatul European din 2020 reprezintă o şansă uriaşă pentru naţionala României, dar şi pentru arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan. Arădeanul e cel mai bine cotat arbitru român în acest moment şi poate avea onoarea de a fluiera, de la centru, partide din cadrul turneului final. 

Dacă naţionala a fost repartizată într-o grupă dificilă, în preliminariile EURO 2020, misiunea lui Ovidiu Haţegan nu pare atât de grea. Centralul a câştigat încredere din partea FIFA şi a dat dovadă de profesionalism într-un moment dramatic din timpul partidei Germania - Olanda, din Liga Naţiunilor. 

"Cu siguranţă îl văd la Campionatul European. E un mare avantaj că s-au înmulţit competiţiile. Sunt foarte, foarte multe meciuri. Marketingul din fotbal a depăşit, cu mult, barierele unei societăţi mediocre. E nevoie de mulţi arbitri şi de ce să nu spunem că prestaţiile lui Haţegan sunt excelente? Cu o singură excepţie, dacă vă amintiţi (n.r meciul Irlana de Nord - Elveţia).

Kovacs are apariţii, apare Feşnic din urmă şi Avram a avut nişte evoluţii foarte bune în ultima perioadă... Radu Petrescu a avut şi el evoluţii bune, mai puţin la Cluj", a spus Adrian Porumboiu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

33 de meciuri a condus Haţegan în 2018: patru în Liga Campionilor, trei în Liga Europa, unul în Liga Naţiunilor, 16 în Liga 1, patru în campionatul Arabiei Saudite, unul în Cupa Regelui Arabiei Saudite, unul în campionatul din Qatar şi trei amicale inter-ţări.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.