Întrebare pentru Hagi

14 iul 2017 7137 afişări Comentează şi tu Blog

Pentru Hagi şi pentru Cristi Bivolaru. Mai ieri, într-o conferinţă de presă, Hagi îşi vărsa oful pe demersul de la TAS: Steaua n-ar fi procedat niciodată aşa, FCSB însă da. Dar oare Hagi de odinioară ar fi fost de acord cu mojicia din aşa-zisa strategie a apărării Viitorului la TAS? Avocatul Viitorului de la Lausanne a lucrat cu materialul clientului. Becali rămăsese omul negru, nu doar adversarul de la tribunal. Îl bătuse gândul să desfiinţeze cândva TAS-ul, a făcut puşcărie în Dosarul Valiza, a apelat la staborul ţiganilor etc., etc. Şi, cunoaşteţi zicala, odată a mai trecut şi pe culoarea roşie a semaforului...

Ce legătură au toate aceste mizerii din CV-ul lui Becali – pentru care a mai şi plătit la vremea respectivă – cu demersul vizavi de un regulament încropit la două capete, ca mai toate legile noastre? Altminteri nu se ajungea la TAS. Nu ajungeau la TAS nici Timişoara, nici Chiajna, nici Dinamo, nici toate celelalte, nu?

Am aşteptat dezminţirea de la Cristi Bivolaru. La Lausanne s-a pomenit numai şi numai de fotbal, de rezultatele directe ş.a.m.d. Dezminţirea însă n-a venit.

Versiune selectata: mobil / standard