JO de iarnă 2018. Fetele de la bob, pe locul 16 după primele două manşe. ”Mai avem două coborâri, se poate întâmpla orice”

20 feb 2018 1621 afişări JO 2018
JO de iarnă 2018. Fetele de la bob, pe locul 16 după primele două manşe. ”Mai avem două coborâri, se poate întâmpla orice”

Cele două reprezentante ale României în proba de bob, Maria Adela Constantin şi Andreea Grecu, au debutat marţi seară în concursul olimpic de la PyeongChang, odată cu disputarea primelor două manşe.

Dubloul tricolor a reuşit o primă coborâre foarte bună, încheiată în 51,17 secunde, echivalentă un foarte bun loc 12. În manşa a doua, Maria Adela Constantin şi Andreea Grecu au scos un timp un pic mai slab, 51,40 secunde, astfel că după două manşe, tricolorele ocupă locul 16 la general.

Maria Adela Constantin: ”Am avut ceva emoţii, dar numai la start. Simţi că eşti la cel mai important concurs, dar în acelaşi timp eşti şi concentrat la ceea ce ai de făcut, la cele 14 vitaje. Când începe cursa, în cele 50 de secunde cât durează, nu mai ai timp să simţi nicio emoţie. Prima manşă am reuşit să o facem corectă, pe a doua am stricat-o puţin, dar mâine mai avem două manşe care sper să fie ca prima de astăzi. Deocamdată suntem mulţumite, şi cu startul, şi cu coborârile, iar mâine sperăm la mai bine. Sunt multe echipaje valoroase, diferenţele sunt foarte mici în clasament, şi se poate întâmpla orice”.

Andreea Grecu: ”Este a doua mea participare la Jocurile Olimpice. Este greu de explicat în cuvinte trăirile pe care le ai la cea mai importantă competiţie. Iar acest lucru se simte în tot. Suntem foarte mulţumite, chiar nu ne aşteptam la un start de 5,50 secunde. Şi eu cred că se poate şi mai bine. Este o pârtie cu multe surprize şi se poate întâmpla orice. Chiar şi a patra manşă poate să fie decisivă”.

Ultimele două manşe sunt programate miercuri seara.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.