JO 2018 | Cum au fost audienţele pentru primele zile ale Jocurilor Olimpice de la PyeongChang

17 feb 2018 844 afişări JO 2018
JO 2018 | Cum au fost audienţele pentru primele zile ale Jocurilor Olimpice de la PyeongChang

Conform măsurătorilor realizate prin metoda “Total Video”, peste 212 milioane de utilizatori au urmărit Jocurile Olimpice pe toate ecranele, iar vizionările video s-au apropiat de 1 miliard.

Discovery a anunţat primele rezultate ale măsurătorilor realizate prin metoda Total Video. Compania marchează astfel, o premieră asupra modului în care sunt privite audienţele şi interacţiunea utilizatorilor cu conţinutul, încă de la primele Jocuri Olimpice de iarnă, transmise de Eurosport din postura de Gazdă a Jocurilor Olimpice. Obiectivul rămâne acela de a-i aduce pe fani mai aproape de tot conţinutul oferit – fie liniar sau digital – atât pe platformele proprii, cât şi pe cele ale partenerilor săi.

În primul weekend al Jocurilor Olimpice de la PyeongChang 2018:

• 373 milioane de ore de conţinut video au fost urmărite în toată Europa;
• 212 milioane de oameni au urmărit Jocurile Olimpice pe toate platformele, dintre care aproximativ 186 milioane prin canalele free-to-air şi pay TV, iar 26 milioane prin platformele sociale şi digitale;
• 1,1 milioane de reacţii (likes, shares and comments) au fost generate pe platformele sociale Discovery, datorită conţinutului inovator şi accesului exclusiv la o serie de figuri legendare ale Jocurilor Olimpice de iarnă din postura lor de experţi Eurosport.

Transmisiunea de vineri a ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice a fost urmărită de aproape 88 de milioane de telespectatori pe canale free-to-air, payTV, platforme digitale şi sociale.

“Încă de la început, Discovery şi-a stabilit o viziune ambiţioasă: să ofere Jocurile Olimpice de iarnă simultan cât mai multor oameni, pe cât mai multe ecrane în Europa. Această abordare ne-a determinat să punem în aplicare o nouă metodă de măsurare a modului în care fanii interacţionează cu conţinutul oferit. De aceea, suntem încântaţi să anunţăm primul nostru set de rezultate Total Video”, a declarat Jean-Briac Perrette, Preşedinte şi CEO Discovery Networks International.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.