JO 2018 | Cosmin Atodiresei şi Ştefan Muşei, locul 19 în proba de sanie dublu masculin

14 feb 2018 559 afişări JO 2018
JO 2018 | Cosmin Atodiresei şi Ştefan Muşei, locul 19 în proba de sanie dublu masculin

Dubloul masculin de sanie format din Cosmin Atodiresei şi Ştefan Muşei s-a clasat pe locul 19 la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, la finele celor două manşe disputate miercuri, 14 februarie. Aflaţi la prima lor participare la competiţia supremă a sporturilor de iarnă, cei doi tineri sportivi români, ambii cu vârste sub 23 de ani, au trecut linia de sosire în uralele micii galerii tricolore aflate în tribune.

Ştefan Muşei: ”Pentru prima participare a noastră la jocurile olimpice putem spune că suntem mulţumiţi. Au fost câteva mici greşeli în manşa a doua, câteva şi în prima, dar nu atât de mari. În punctul critic am trecut cu bine. Când am plecat de acasă nu m-am gândit că merg la Jocurile Olimpice, ci la un concurs obişnuit. Am venit relaxaţi aici, cu gândul de a ne face treaba cât mai bine”

Cosmin Atodiresei: ”Ne-am propus să facem manşe curate, iar în parte ne-au reuşit. Atât am putut în acest moment. Suntem tineri, avem viitorul în faţă şi pot spune că plecăm de aici mai optimişti”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.