Ruşii de la Kuban întârzie să-i plătească datoria lui Dan Petrescu, antrenorul s-a enervat! Ce vrea să facă "Bursucul"

16 ian 2018 4677 afişări Highlight
Ruşii de la Kuban întârzie să-i plătească datoria lui Dan Petrescu, antrenorul s-a enervat! Ce vrea să facă "Bursucul"

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a refuzat să-i mai păsuiască pe cei de la fostul său club Kuban Krasnodar, ruşii amânând deja de trei ori să-i achite restanţele. Tehnicianul ar avea de luat 1.5 milioane de euro.

Impresarul lui Dan Petrescu, Nicolae Pârnău, a explicat în presa rusă faptul că oficialii lui Kuban au dorit un nou termen, peste o lună. "Bursucul" nu e de acord, iar Kuban riscă depunctarea.

"Am acceptat amânări de trei ori şi ei nu au apreciat asta. Intenţionăm să mergem până la capăt...După 20 decembrie, i-am sunat de două ori pe zi şi nu mi-a răspuns nimeni. Vom cere în fiecare lună depunctarea clubului Kuban", a declarat Pârnău, conform sport-express.ru.

Petrescu a acceptat ca şefii de la Kuban Krasnodar să-i achite banii în trei rate, în decembrie 2017, ianuarie şi februarie, a anunţat Pârnău în noiembrie 2017. Tehnicianul a fost de acord pentru ca echipa să nu fie depunctată de către Federaţia Rusă de Fotbal,d ar oficialii din Krasnodar nu respectă înţelegerea.

Actualul antrenor al CFR-ului a pregătit formaţia rusă în două rânduri, dar al doilea mandat a durat între 14 iunie şi 4 octombrie 2016, atunci fiind demis. El nu a fost plătit în aceste luni şi acum îşi cere drepturile. Ziariştii ruşi spun că românul ar trebui să primească între 700.000 de euro, banii pentru perioada în care a activat la Krasnodar, şi 1,5 milioane de euro, atât cât solicită tehncianul pentru rezilierea contractului. În primăvara trecută, antrenorul a primit câştig de cauză la Camera de soluţionare a litigiilor din cadrul FIFA, dar suma exactă stabilită pentru compensaţii nu este cunoscută.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.