Patron la Steaua. "Toţi cei care ţin cu Steaua au avut cândva un vis! Şi-au dorit să joace fotbal alături de Lăcătuş, handbal împreună cu Gaţu, baschet alături de Brănişteanu sau Cernat"

13 sep 2016 3270 afişări Highlight
Patron la Steaua. "Toţi cei care ţin cu Steaua au avut cândva un vis! Şi-au dorit să joace fotbal alături de Lăcătuş, handbal împreună cu Gaţu, baschet alături de Brănişteanu sau Cernat"
  • Steaua CSM EximBank demarează un nou proiect prin care îşi propune să atragă câţi mai mulţi fani în programul „Patron la Steaua”.

"Ne propunem să desfăşurăm cu succes o campanie-concurs, timp de 6 luni de zile, de-a lungul căreia să ne antrenăm suporterii din Bucureşti dar şi din ţară să se lupte într-o întrecere a celor mai activi, inventivi şi dedicaţi „Patroni”. Premiul? Şansa de a fi, pentru o zi, jucător de baschet, cu acte în regulă, la Steaua CSM EximBank! Ocazia unică în viaţă de a juca pentru mult iubitele culori roş-albastre, de a fi adulat de fani şi de a face parte din istoria celui mai iubit şi titrat club din România", se arată într-un comunicat de presă.

Toţi cei care ţin cu Steaua au avut cândva un vis comun! Toţi şi-au dorit cu siguranţă, la un moment dat, să JOACE pentru Steaua. Fotbal alături de Lăcătuş, handbal împreună cu Gaţu, baschet alături de Brănişteanu sau Cernat… Viaţa le-a deschis tuturor alte drumuri, dar ei au rămas cu sufletul alături de Steaua, visul din copilărie rămânând undeva într-o cămăruţă a memoriei şi a sufletului…

Dar acum este şansa lor! Toţi suporterii înscrişi în programul „Patron la Steaua” intră automat în competiţie. Regulamentul complet ai concursului poate fi consultat aici.
Patronul câştigător primeşte un contract de o zi cu Steaua CSM EximBank. El va susţine vizita medicală, va avea parte de două antrenamente de individualizare, va fi înregistrat la Federaţia Română de Baschet, fiind vorba de un transfer în toată regula. Astfel, noul patron-jucător va primi legitimaţie de joc, va fi trecut pe foaia oficială, în statistici şi pe siteurile Federaţiei şi al echipei. În ziua meciului în care va JUCA el va intra în programul echipei, de la masă, la şedinţa tehnică, apoi la meci şi la conferinţa de presă de după. Nu îi vom putea garanta un număr de minute, dar la un moment dat, în acel meci din sezonul regulat sau chiar din Top 6, fanul nostru îşi va vedea visul cu ochii urmând să intre pe teren şi să joace alături de Mihai Paul & Co., pentru echipa lui de suflet, Steaua Bucureşti!

Campania va începe odată cu primul meci din sezonul regulat, pe 20 septembrie! Întregul concurs între Patroni va dura până pe 20 februarie, iar pe 21 vom şti câştigătorul şi îl vom transfera în lotul pregătit de Claudiu Fometescu!

Cei mai buni 12 concurenţi din acest concurs, stabiliţi în urma clasamentului final din februarie, vor juca un amical cu baschetbaliştii Stelei CSM EximBank şi vor avea parte de o şedinţă de fotografii şi autografe, primind de asemenea un cadou simbolic din partea clubului. Totodată, toţi participanţii se vor bucura de beneficiile pachetului „Patron la Steaua”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.