Marcel Răducanu atacă: "Jucăm numai cu muncitori? Fotbalul se joacă pe gazon, nu în fabrică. Din cei 23... doar patru mai ştiu ceva"

21 iun 2016 5595 afişări Highlight
Marcel Răducanu atacă: "Jucăm numai cu muncitori? Fotbalul se joacă pe gazon, nu în fabrică. Din cei 23... doar patru mai ştiu ceva"

Marcel Răducanu, unul dintre cei mai tehnici jucători din istoria fotbalului românesc, a comentat la Digisport eliminarea României de la Campionatul European din Franţa. Fostul stelist crede că doar patru tricolori deţin capacitatea de a face diferenţa în relaţia unu la unu.

”E dureros să pierzi cu Albania. Băieţii nu au nicio vină, vina o au cei care i-au antrenat de au ajuns aşa. Greşelile s-au făcut în trecut. Din 23 de jucători pe care i-ai avut acolo doar 4 mai ştiu ceva şi din ei e unul care ştie mai mult, dar nu l-ai folosit. Trebuia să-l bagi cât rezistă, trebuia să joace Sânmărtean.

Ce facem? Jucăm numai cu muncitori? Fotbalul se joacă pe gazon, nu în fabrică. V-am spus, săracii n-au nicio vină ei că nu au personalitate, nu au jocul ăsta care era pe vremea noastră. Cred că Puiu trebuia să rişte puţin. Nu ştiu dacă e depăşit Iordănescu, dar ce era să facă, pentru că acesta este lotul pe care l-a avut”, a declarat Marcel Răducanu pentru Digi Sport Special..

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.