EXCLUSIV | Prima reacţie a conducerii Viitorului, după tragerea la sorţi din Europa League

20 iun 2018 1911 afişări Highlight
EXCLUSIV | Prima reacţie a conducerii Viitorului, după tragerea la sorţi din Europa League

Viitorul Constanţa are o misiune relativ facilă în primul tur preliminar al Europa League. Elevii lui Gică Hagi vor juca în dublă manţă împotriva lui Racind Union, din Luxemburg.

Clasarea pe locul 4 la finalul sezonului trecut le-a garanta participarea în viitoarea ediţia a Europa League, iar astăzi şi-a aflat şi adversara din primul tur. Viitorul Constanţa a avut noroc şi va avea parte de o deplasare uşoară în Luxemburg. În exlusivitate pentru ProSport, Cristian Bivolaru a vorbit de adversara din turul 1 preliminar.

„Ştiu câte ceva depsre fotbalul luxemburghez, e în continuă dezvoltare, se lucrează foarte bine la nivel de copii şi juniori. Federaţia are înfiinţată o academie în care a selectat şi pregăteşte cei mai buni tineri de pe diverse categorii de vârstă. E un club provenit din fuzionarea a trei cluburi de tradiţie. Băieţii au aflat de tragere şi sunt mulţumiţi”, a declarat oficialul Viitorului.

În ceea ce priveşte desfăşurarea manşelor, până acum nu au fost stabilite datele:„ Colegii mei sunt la Nyon, discută cu omologii luxemburghezi despre variantele de disputare. Numai că ei au patru echipe care intră toate în primul tur şi au posibilitatea să joace şi în alte zile. Există varianta de a juca marţi sau miercuri, chiar de a schimba datele de disputare”, a adăugat Cristi Bivolaru.

Gică Hagi pregăteşte intens debutul în Europa League, iar în acest sens a realizat deja primele mutări. Eduard Florescu, Robert Băjan, Vlad Achim, Lyes Houri şi Cătălin Ţîră sunt cei 5 jucători transferaţi în această vară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.