Culmea fotbalului: metoda hormonală africană prin care bărbaţii pot fi ademeniţi pe stadioane. Ce-i împiedică pe Burleanu şi Iorgulescu să umple tribunele cu "femei sexy"

9 sep 2015 5228 afişări Highlight
Culmea fotbalului: metoda hormonală africană prin care bărbaţii pot fi ademeniţi pe stadioane. Ce-i împiedică pe Burleanu şi Iorgulescu să umple tribunele cu "femei sexy"

Atenţie, Răzvan Burleanu şi Gino Iorgulescu! Preşedintele Federaţiei ghaneze de fotbal, Kwesi Nyantakyi, crede că a găsit metoda perfectă de a readuce spectatorii pe stadioanele pe care se joacă meciurile din campionatul intern.

În acest moment, stadioanele din Ghana sunt aproape goale, iar prima cauză identificată este alegerea suporterilor de a rămâne acasă, în faţa televizoarelor, pentru a urmări partidele din campionatele europene puternice. Drept urmare, cluburile de fotbal se afundă într-o criză financiară aparent fără ieşire. Potrivit site-ului whoateallthepies.tv, şeful federaţiei are, însă, o viziune diferită. El vrea să ademenească „femeile sexy” din Ghana să vină la stadion, convins că apoi vor urma şi bărbaţii.

„Am spus-o de nenumărate ori. Trebuie să lăsăm femeile sexy să intre pe stadioanele noastre, iar bărbaţii vor veni imediat. Când vor auzi că femeile atrăgătoare vor veni pe stadion, cei mai mulţi dintre bărbaţi vor sări din fotolii şi le vor urma. Scopul lor va fi să vadă doamnele. Îmi aduc aminte că am adus pe stadion nişte fete frumoase în jeanşi care au început să se plimbe de colo-colo. Imediat, puteai să remarci isteria produsă în tribune. Bărbaţii au intrat într-o frenezie, iar când femeile le-au făcut cu mâna, se vedea de la o poştă cât de fericiţi erau. Trebuie să încercăm aceste trucuri pe stadioane pentru a mări asistenţa”, a declarat Kwesi Nyantakyi, potrivit Ghana Web.

Măsura nu e rea nici pentru România, însă pentru a fi aplicată pe arenele din Liga 1 trebuie mai întâi să dispară diferitele tipuri de bizoni din tribune, specimene descrise de ProSport într-un Ghid al nesimţirii de pe stadioane. Asta nu e singura piedică. Pentru a aduce femeile sexy în tribunele din România, şefii fotbalului trebuie:

  • să introducă în sistemul de licenţiere condiţia obligatorie ca pe stadioane să existe coafeze şi manichiuriste
  • să oblige cluburile să introducă în magazinelor lor, deocamdată inexistente, produse cosmetice şi articole de vestimentaţie pentru femei
  • să oblige cluburile să angajeze doar fotbaliştii proveniţi din agenţii de modele şi să organizeze la fiecare meci campanii "La cină cu fotbalistul meu preferat"
  • să ceară cluburilor să proiecteze pe tabelele de marcaj electronice, acolo unde există, emisiuni de cancan, teleshoping şi seriale în timpul meciurilor
Care credeţi că este caracterizarea reală a lui Ianis Hagi?
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.