VIDEO | Lecție de fotbal! Steaua a defilat cu CSM Alexandria și nu are gol primit în amicalele jucate numai cu adversari din ligi superioare. Oprița e modest: „Mai avem de lucrat”

Marius ANGHEL 12 Feb. 2020, 17:46 Pregătiri, amicale

Steaua confirmă încă o dată că nivelul la care se află acum este unul mult inferior lotului de care dispune în acest sezon de Liga 4, acolo unde este lider invincibil după primele 16 etape. După succesul cu 1-0 cu divizionara secundă Turris Oltul Turnu Măgurele, desfășurat la startul pregătirilor de iarnă, „militarii” au învins, astăzi, cu 4-0, o altă echipă din județul Teleorman. Bucureștenii au trecut fără emoții de CSM Alexandria, formație din Liga 3.

După o perioadă destul de îndelungată de la primul amical disputat în această perioadă de pregătire de iarnă, acel 1-0 cu Turris Oltul înregistrat pe 22 ianuarie, Steaua a lăsat, deoparte, pentru o zi, ședințele de antrenamentele pentru un joc test cu CSM Alexandria, ocupanta locului 5 în Seria a 3-a a Ligii 3, acolo unde lider Progresul Spartac. Iar antrenorii Daniel Oprița și Iulian Miu au avut ce urmări.

Câte două goluri pe repriză pentru Steaua în meciul cu Alexandria

Steaua n-a avut probleme în a se impune cu CSM Alexandria, marcând câte două goluri pe repriză în jocul desfășurat în Complexul Sportiv Steaua. Cosmin Mihai a înscris primul în minutul 24, iar Rareș Enceanu l-a urmat în minutul 41, dintr-un penalty obținut tot de el. În partea a doua a ieșit în evidență Florin Răsdan, care a creat mai multe situații de gol și a punctat pentru 3-0 în minutul 69. Ultima reușită a partidei i-a aparținut lui Valentin Niculae, în minutul 84.

În acest amical, Daniel Oprița a utilizat jucătorii: Horia Iancu – Ovidiu Morariu, Marian Neagu, Cosmin Mihai, Valentin Bărbulescu, Rareș Enceanu, Alexandru Zaharia, Liviu Băjenaru, Valentin Niculae, Vlad Nițu, Andrei Antohi
Au mai evoluat: Meilă – Bactăr, Ad. Ilie, Val. Neaga, Fl. Răsdan, A. Robu, Ban, Elek, Andr. Neagoe

CSM Alexandria: Rob. Apostol – Iakabfi, Ciocoteala, Novacek, Butoi, Ant. Popa, Vîlcică, M. Ioana, Ct. Desculțu, Vulpe, Cosmin Neagu
Au mai jucat: Iosif – Sîrbu, Gheorghe, Matei, Leo, Ciocănel, Bădoi, Mohora, Gab. Desculțu

Următorul amical al roș-albaștrilor va avea loc sâmbătă, de la ora 14:00, cu o altă echipă din Liga 3, CSM Focșani, ocupanta locului 5 în Seria 1.

Daniel Oprița: „În mare parte sunt mulțumit”

După joc, antrenorul Daniel Oprița s-a bucurat mai mult pentru că nu are jucători accidentați, cât despre evoluția echipei a spus că mai are de lucrat.

„În mare parte sunt mulțumit. Bine că nu am avut nicio accidentare. Asta le-am spus înainte, să fie atenți, jucăm și pe sintetic, venim după o perioadă în care am acumulat fizic, am făcut antrenamente grele. E al doilea joc amical și, în mare, sunt mulțumit. Mai avem de lucrat la relațiile de joc. Nu avem multe noutăți în echipe și, de aceea, nu o să ne fie greu să facem ca echipa să joace și mai bine decât a făcut-o în tur.

Știam că e o echipă bună, care încearcă să paseze, să aibă o posesie bună. Am jucat cu ei și în vară, am câștigat, dar ne-au pus mai multe probleme decât astăzi. Până la urmă nu am primit gol, am reușit să câștigăm la un scor destul de mare, așa că totul e în regulă”, a spus Daniel Oprița.

Declarația lui Daniel Oprița după amicalul cu CSM Alexandria:

Înregistrarea meciului Steaua – CSM Alexandria:

Video: Steaua TV

Marius ANGHEL 12 Feb. 2020, 17:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă