SERIAL ECHIPELE REÎNFIINŢATE | Promovarea a costat Oţelul 65.000 de euro. La anul se încearcă intrarea în Liga 2 cu 350.000 de euro. Iulian Apostol: "Promit că la Galaţi nu vor mai veni mercenari! Îi ştiu, stau toată ziua în studiourile TV. Le zice specialişti"

30 iun 2017 5818 afişări Fotbal Intern
SERIAL ECHIPELE REÎNFIINŢATE | Promovarea a costat Oţelul 65.000 de euro. La anul se încearcă intrarea în Liga 2 cu 350.000 de euro. Iulian Apostol: "Promit că la Galaţi nu vor mai veni mercenari! Îi ştiu, stau toată ziua în studiourile TV. Le zice specialişti" Bucuria de a juca fotbal s-a întors la Galaţi. FOTO: contul de Facebook "Sportul ilustrat"/Sorin Pană
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

ProSport continuă serialul despre echipele reînfiinţate cu episodul dedicat Oţelului Galaţi. Promovată cu emoţii în Liga 3, după 0-1 şi 2-0 cu Unirea Mirceşti, reînfiinţata Oţelul Galaţi şi-a atins ţinta, în sezonul trecut, cu mult mai puţini bani decât au cheltuit celelalte formaţii mari care au plecat din Liga 4 (Petrolul, U Cluj, Farul). Fostul fotbalist Iulian Apostol, director de imagine la Oţelul şi implicat în proiectul relansării acestei echipe, a explicat pentru ProSport că tot sezonul a costat 300.000 de lei (sub 70.000 de euro) – asta înseamnă aproximativ jumătate din ce au cheltuit ceilalţi.

Planurile de viitor ale Oţelului, detaliate de Iulian Apostol, sunt concrete pe termen scurt şi puţin evazive în plan îndepărtat. Este vizată, categoric, promovarea în Liga 2 la finalul campionatului următor. Apoi, gălăţenii acceptă că echipa ar putea întârzia doi ani înainte de a promova în Liga 1. În orice caz, conform calculelor făcute de conducătorii de acum ai Oţelului, clubul ar trebui să urce în Liga 1 cel mai târziu în 2021.

Renăscută din ambiţia suporterilor care nu s-au împăcat cu ideea că echipa lor a dat faliment, Oţelul Galaţi are acum o structură complet diferită faţă de cea obişnuită în acest moment în primele ligi. Iulian Apostol a enunţat, în interviul acordat ProSport, un set clar de reguli şi principii de la care afirmă că nu va exista nicio abatere:

> clubul are ca obiective principale seriozitatea faţă de jucători şi suporteri,

> statutul a fost conceput luându-se ca model documentul similar de la FC Barcelona, astfel încât să fie imposibil ca o singură persoană, indiferent cât de bogată ar fi, să preia puterea,

> uşa este şi va rămâne închisă pentru actualii „oameni de fotbal“ care se mută de la un club la altul,

> se caută şi se acceptă o colaborare cu autorităţile locale,

> suporterii devin prioritatea absolută, tot ceea ce se va întâmpla la club avându-i în vedere în primul rând pe ei.


Iulian Apostol, director de imagine SC Oţelul Galaţi: „Cei care conduc fotbalul ar trebui să-şi pună mari semne de întrebare văzând audienţa de la meciurile echipelor reînfiinţate. Înseamnă că buba e în altă parte“


La drum: Iulian Apostol, Silviu Ilie, Stelian Bordieanu şi Sorin Haraga, patru personaje emblematice pentru Oţelul Galaţi care acum lucrează împreună la noul proiect. FOTO: Sonia Baciu

ProSport: Iulian, felicitări pentru promovare, în primul rând.
Iulian Apostol: Mulţumim, mulţumim.

A fost un sezon mai greu decât v-aţi fi aşteptat?
La noi, să spunem că liga asta judeţeană nu a fost aşa disputată. Noi, fiind o echipă care a dat importanţă acestui proiect şi am creat nişte condiţii în primul rând staffului, să se poată antrena în fiecare zi, să aibă băieţii la dispoziţie în fiecare zi, ceea ce doar echipele de tradiţie au încercat să asigure, mă refer la Constanţa, Ploieştiul, Clujul... Adică am încercat să menţinem, cât de cât, pe o linie de profesionalism activitatea, indiferent că suntem în Liga 4. Ceilalţi au ţinut pasul cu noi cât au putut, dar până la un anumit punct. După care inevitabilul s-a produs. A apărut o ruptură. Deja după 7-8 etape înaintea finalului s-a rupt campionatul.

Am urmărit rezultatele.
Da. Să spunem că am avut un declic negativ în Cupa României, am folosit fotbalişti care jucaseră mai puţin, să le dăm o competiţie, şi am pierdut ambele manşe. De aici a început să scadă încrederea. A fost puţin o letargie la meciul tur de baraj, de la Mirceşti. Am intrat şi puţin timoraţi, presiunea competiţiei... Ştii cum e, când te apropii să îndeplineşti obiectivul, atunci îşi dă cam toată lumea examenul. Am suferit puţin acolo. Noi aveam o echipă mai tânără şi mai valoroasă, ei o echipă poate mai experimentată şi mai masivă. Dar nu-mi făceam griji în privinţa asta, ştiam ce le punem la dispoziţie jucătorilor. Faptul că, nu ştiu dacă aţi văzut, am îndeplinit condiţii de Liga 1 la meciul ăsta de baraj. Chiar dacă nu s-a mediatizat aşa mult. Noi suntem şi un pic mai departe...

Te întrebam cum a fost acest an pentru că oamenii de la celelalte echipe care au promovat spuneau că startul a fost foarte greu.
Imaginează-ţi că această echipă, la Galaţi, a luat naştere datorită unor suporteri care s-au strâns în faţa stadionului şi au spus că nu ne putem debarasa de ceea ce a însemnat istoria şi suferinţa lor, pe care au trăit-o. Ca suporter, să ştii că e cel mai greu să stai şi să trăieşti umilinţa ca echipa ta să nu mai existe.

Categoric.
Şi, din frustrările create de anumiţi oameni cărora nu vreau să le mai dau numele, imaginează-ţi că s-a născut această echipă. Iar Galaţiul este în primul rând o stare de spirit. Oamenii sunt flămânzi de fotbal. Uită-te ce a fost ieri! Dar la început şi la noi a fost o mână de oameni, o mână de nebuni frumoşi. Ei au dat naştere acestui proiect care, în momentul respectiv, nu era credibil. Vorbim de luna august a anului trecut, acum zece luni şi ceva. Noi nu eram credibili! Nimeni nu ne-a luat în seamă: e, o joacă! Ţinându-se cont de istoria recentă, cu acel titlu, cu acea supercupă. S-a zis: nu mai are ce să se întâmple la Galaţi! E, uite că se poate când faci cu suflet, când nu te interesează să duci acasă ce găseşti la locul de muncă... Când vii şi faci voluntariat, pentru că ceea ce se întâmplă acum la Galaţi se numeşte voluntariat. Noi, cei care ne ocupăm de administraţie la club, muncim din plăcere. De plăcere, cu drag! De ce: pentru că este transparenţă foarte mare. Nu vreau să vorbesc despre celelalte cluburi, dar noi, în afara faptului că ni s-au alocat, ca oricărui alt club, nişte bani de la primărie, în rest, am finanţat din propriile buzunare. Noi, alături de preşedintele Cornel Moisescu, care a avut, într-adevăr, un aport substanţial la proiectul ăsta. Doi-trei oameni am fost la început. Apoi, din prieten în prieten, am renăscut flacăra asta la Galaţi.

„Suntem 245 de socios acum. Noi, Oţelul, nu acceptăm altceva decât să promovăm imediat“


Echipa Oţelul care a promovat, în 2017, în Liga 3. Credit foto: contul de Facebook al echipei Oţelul

Cam cât v-a costat sezonul petrecut în Liga 4?
Cu aproximaţie, în jurul a 3 miliarde de lei vechi. Banii ăştia au venit din cotizaţii... Statutul nostru este construit pe ceea ce există la FC Barcelona. Luat de noi şi pus în practică. Aici, totul se votează în Adunarea Generală.

Câţi socios sunteţi în acest moment?
Suntem 245 acum.

Ce faceţi în sezonul următor? Rămâneţi în structura asta?
Momentan… Abia am promovat. Este o strategie schiţată, dar nu e bătută în cuie. Până nu e ceva clar... Dar noi, Oţelul Galaţi, nu acceptăm altceva decât să promovăm imediat.

Deci, o promovare imediată în Liga 2.
Obligatoriu promovarea! Ăsta e şi obiectivul primar, să ajungem cât mai repede în Liga 1. Dar trebuie resurse... Însă, în momentul în care devii credibil, vin şi autorităţile locale lângă tine. Cât eşti credibil, transparent, deschis către toată lumea... Pentru că echipa nu e a mea, nu e a preşedintelui, nu e a cuiva anume. Noi vrem să simtă omul din Galaţi, care a venit la fotbal de ani mulţi, să se simtă şi el, într-adevăr, luat în considerare. Pentru că, până acum, a fost doar folosit. Ăsta e obiectivul nostru.

„Nu să stau să mă feresc de jucători, că le-am promis marea cu sarea şi eu nu mă pot ţine de cuvânt. Nu, tată: cât ţi-am promis, atât îţi dau!“

Ce organizare va fi? Echipele care au promovat acum în Liga 3 au strategii diferite. Cei de la Petrolul dau echipa către Veolia...
Ştim. Nu ne interesează genul ăsta de operaţiune.

Cei de la U Cluj au în spate Primăria. Mai sunt cei de la Farul, care spun că încearcă să rămână, ca asociaţie, cu un veto, chiar dacă vor veni bani de la Primărie.
La noi, statutul e făcut de aşa natură încât decizia să nu o poată lua nimeni în afara Adunării Generale. Atât! Poate să vină mâine şi Ţiriac, dacă ne cere să schimbăm statutul, nu se va întâmpla asta. De ce? Pentru că se ştie foarte clar ce înseamnă un om când conduce. Avem N exemple. Ceea ce la Galaţi nu se va întâmpla. Nu! Dacă este un om care dă bani, este normal să-l respecţi, să-l asculţi, să vezi ce vrea, ce spune, şi dreptul de a vota. Fiecare are dreptul de a alege preşedintele pe care şi-l doreşte. Şi oamenii din organigramă. Aşa e normal să fie, dacă vrem un fotbal, cât de cât. Să dea Dumnezeu să dăm noi un start-up, dar mă îndoiesc că va veni cineva şi-l va lua, pentru că ştii foarte bine, banii care vin de la televiziuni toată lumea vrea să-i controleze foarte repede, fotbalistul să stea iar 3-4 luni neplătit, iar noi să ne întrebăm de ce nu joacă, de ce nu are valoare... Asta e.

Am observat că diferenţa esenţială între proiectele echipelor reînfiinţate şi promovate acum în Liga 3, pe de o parte, şi multe din cele care există inclusiv în Liga 1 şi Liga 2 este seriozitatea. Toţi spun că vor să evite promisiunile fără acoperire, iar banii promişi să fie şi achitaţi.
Dar nu se mai poate, nu înţelegi, nu mai merge pe sistemul vechi! Nu se mai poate! Ăştia rezistă, dar cât vor mai rezista, pentru că datorii sunt peste tot, inclusiv în Liga 1. Chiar şi ei au datorii. De ce au datorii? Ştim cu toţii de ce au! Nu, tată! Atât avem, atât dăm! Aduc jucători de cât îmi permit. Vreau să îi plătim la timp, vreau ca, atunci când îi aduc, să aibă un cuvânt de spus. Nu să stau să mă feresc de jucători, că le-am promis marea cu sarea şi eu nu mă pot ţine de cuvânt. Nu, tată: cât ţi-am promis, atât îţi dau! Asta e limita noastră, aduc jucători de cât se poate. Nu aduc jucători ca, după cinci luni, să depună memoriu şi să mă judec cu ei. Pentru că asta fac, asta e meteahna, i-au învăţat cei de la federaţie. Aduc jucători, le promit bani mulţi, se folosesc de ei 5-6 luni, stau în memorii încă vreo 5-6 luni, se face un an. După un an, după ce câştigă, îi mai îmbârligă să mai nu ştiu ce... Asta e meteahna! Noi nu vom face asta. Oricum, fotbalul nu se va schimba că venim noi acum cu altă filosofie adusă de afară. Nu, că valoarea fotbalului pleacă din alte puncte. Ajungem la alte aspecte, mult mai multe şi mult mai grave. Eu, mulţumesc lui Dumnezeu, am fost şi prin altă parte, am văzut cum se lucrează şi suntem departe tare de tot, credeţi-mă. Singurii care, poate, se mai ridică şi fac la copii sunt Gică (n.r. – Hagi), poate Dinamo, poate Craiova. Dar, în rest, credeţi-mă: este ja-le! Jale! Credeţi-mă! Este jale mare! Deci, suntem departe tare. Dar, ştii cum e, am plecat la un drum...

„Cel mai important lucru, pentru noi, este transparenţa. Banul să fie urmărit de fiecare cotizant şi de fiecare cetăţean al acestui oraş. Nu să închidem uşa şi să facem şmecherii“


Promovarea s-a reuşit cu aproape 10.000 de oameni în tribună, asistenţă la care multe echipe din Liga 1 nu pot decât să viseze. Credit foto: contul de Facebook al echipei Oţelul

Bun, deci planul Oţelului este credibilitate, promovare în Liga 2 la anul...
Cel mai important lucru, pentru noi, este transparenţa. Banul să fie urmărit de fiecare cotizant şi de fiecare cetăţean al acestui oraş. Nu să închidem uşa şi să facem şmecherii, ca să-mi mai iau o bicicletă, să mă mai duc într-o vacanţă, să-mi mai iau un ceas… Nu! Aici s-a terminat cu asta!

La cât estimezi că va ajunge bugetul pentru a promova la anul?
Pfff… Nu ştiu... Undeva, la minimum 15 miliarde de lei vechi. Adică vreo 350-400.000 de euro. Cam aici cred eu că se poate promova. Cine are banii ăştia, promovează lejer, fără să-şi facă probleme, pentru că are potenţă să-şi aducă jucători, poate să-şi aducă un antrenor, câştigă credibilitate prin ceea ce se întâmplă la echipă. Aduce public care poate să-ţi aducă bani, poate dezvolta marketing.

Vreţi să promovaţi obligatoriu în Liga 1 peste doi ani?
Dacă vom dispune de bugetul pe care-l facem anual, am spus că vrem să ajungem cât mai repede în Liga 1. Nu vrem să pierdem etape. Dar asta depinde de noi, de bugetul pe care-l avem la dispoziţie. Oricum, nu vrem să pierdem foarte mult timp. Noi am avut aseară (n.r. – sâmbătă) 9.000 de oameni în tribune, începuse meciul, era minutul 20 şi încă mai erau oameni la porţi, să intre. Nu era toată lumea în tribună.

„Ceea ce s-a întâmplat acum cu Ploieştiul, cu Galaţiul, cu Clujul... Asta denotă că buba este în altă parte! Nu este la jucători sau la spectatori“

Ceea ce arată că interesul este, în continuare, foarte mare în Galaţi.
Este foarte mare. Asta este foarte important. Nu cerem nimic nimănui, dar e foarte bine ca aceia care se ocupă şi au funcţii în fotbal să ciulească urechile. Înseamnă că buba a fost în altă parte, dacă la aceste echipe de tradiţie publicul este încă înfocat! Şi vrea fotbal! Deci, să ne uităm cu foarte mare atenţie. Ceea ce s-a întâmplat acum cu Ploieştiul, cu Galaţiul, cu Clujul... Asta denotă că buba este în altă parte! Nu este la jucători sau la spectatori.

Da. Criza fotbalului este provocată de altceva.
De altceva! Să-şi pună foarte mare întrebare cei care au puterea azi în fotbal şi un cuvânt de spus. E foarte important lucrul ăsta! Pentru că noi, ăştia mici, deoarece noi suntem mici acum, încercăm şi reuşim să aducem, la nivelul ăsta, 10.000 de oameni în tribune! Este un lucru incredibil. Ţineţi minte: Gaz Metan cu Steaua s-a jucat cu 300 de oameni în tribună! Să nu uităm asta! Deci, vă dau cuvântul meu, a fost aseară o atmosferă care... Astea sunt meciuri pentru care merită să te pregăteşti.

Meciuri la care merge lumea la stadion şi se uită şi la televizor.
Sigur! Am transmis meciul pe YouTube şi am avut 3.000 care s-au uitat în direct! Eu le-am mai spus şi altora care m-au sunat: oameni buni, întoarceţi-vă şi ajutaţi-i pe cei care vin din urmă! Vă spun eu! Şi nu spun asta pentru că suntem unde suntem şi nu avem noi mediatizare. Nu ne interesează! E bună şi mediatizarea, dar Facebook-ul ăsta îşi face treaba, dacă ştii să-l foloseşti, comunici foarte bine. Însă e bine pentru voi pentru că sunteţi persoane care pot fi luate în considerare: aveţi grijă de ăştia mici care vin din spate şi care, după părerea mea, vor da o imagine. Poate să o îndrepte. Sau, poate, măcar să dea un exemplu bun faţă de ce se întâmplă mai sus. E o părere proprie. Am fost pe la toate echipele şi am văzut...

„Deci, mercenarii... Eu îi ştiu, stau toată ziua în studiourile TV. Le zice specialişti. Ei sunt specialişti pe banii altora. La Galaţi nu vor veni“

Probabil că „oamenii de fotbal“ care au falimentat cam tot ce era de falimentat aşteaptă să promovaţi în Liga 1, ca să se ocupe din nou de echipele astea.
Matei, eu îţi promit că la Galaţi nu vor mai veni mercenari! Deci, mercenarii... Eu îi ştiu, stau toată ziua în studiourile TV. Le zice specialişti. Ei sunt specialişti pe banii altora. Îţi dau eu cuvântul meu! Ăştia care se tot vehiculează, de se dau ei mari şi tari, că sunt cei mai mari preşedinţi, au fost preşedinţi nu pe banii lor, ci pe banii altora. Când vii tu, cu banii tăi... Chiar Gigi Becali. E pe banii lui. Chiar dacă e creditor şi el. Că el nu e patron, e creditor.

Ai dreptate. E creditor.
Nu vorbim de patroni, că patroni nu sunt. Patron o fi Abramovici. Dar în rest, nu sunt. Sunt creditori. Aşadar, ăştia să nu mai vorbească. Du-te, tati, ia o echipă de la zero, ia-o din iarbă, din nimic, şi du-o în prima ligă! Vă spun eu că ăla este preşedinte! Nu d-ăştia care... Ştim foarte bine cum au fost.

Un preşedinte bun este atent şi la bani, şi la organizare. La toate nuanţele.
La noi, la Galaţi, e făcut de aşa natură statutul încât niciun om să nu poată avea puterea. Niciun om să nu poată avea puterea! Şi promit că, hai să nu zic an de an, dar cel târziu în 2021 vom ajunge în Liga 1.

„Dacă vin din spate toate, Petrolul, Oţelul, Farul, U Cluj, Piteştiul... Imaginează-ţi numai ce va fi în Liga 2!“


Membrii fondatori ai noului Oţelul spun că vor ca fotbalul să se joace în primul rând pentru spectatori, iar jucătorii să fie respectaţi. FOTO: contul de Facebook "Sportul ilustrat"/Sorin Pană

E interesant cum a gândit fiecare din aceste echipe nou înfiinţate planul pentru a reveni în Liga 1. Unii vor imediat, alţii iau în calcul încă un sezon în Liga 2.
Eu cred că putem promova toate în Liga 2 în acelaşi an. Iar dacă vin din spate toate, Petrolul, Oţelul, Farul, U Cluj, Piteştiul... Imaginează-ţi numai ce va fi. Ploieştiul, care are stadionul plin. Constanţa, care poate să readucă oamenii în tribune. Galaţiul, care, la fel, poate să umple stadionul...

Veţi avea în Liga 2 mai mulţi suporteri în tribune decât au cei din Liga 1.
Da, s-ar putea să facem mai mult rating la televizor noi decât cei din Liga 1. E posibil să fie mai mare bătaia. De-asta spun că trebuie să ridicăm un semn de întrebare pentru ce se întâmplă în Liga 1. Iartă-mă, dar sunt echipe care există doar ca să aibă salariaţi şi să poată să-şi ducă mai departe activitatea! Fără obiective, fără nimic...

Există doar ca să-şi ia banii din drepturile TV.
Atât! Atât! Acum, ce mă interesează pe mine cel mai mult nu este să promovez cât mai repede în Liga 1 cât vrem să fim credibili pentru suporterii noştri. Crede-mă, este lucrul pe care-l urmărim cel mai mult.

„Obiectivul e să jucăm în nocturnă toate meciurile de acasă. Vrem să implementăm un sistem în care şi spectatorul, şi jucătorul, să simtă un anumit nivel“

Hai să mai lămurim câteva chestiuni punctuale. Sezonul viitor jucaţi pe stadionul Oţelul?
Se va juca în continuare pe Oţelul. Obiectivul primordial este să jucăm în nocturnă toate meciurile de acasă. Va fi un pic diferit pentru că va trebui să asigurăm şi cazarea oaspeţilor. Trebuie să obţinem şi acordul lor. Vrem să implementăm la Galaţi un nivel la care să se simtă şi jucătorul, şi suporterul cu adevărat apreciaţi. Exact ce se vede la televizor! Şi poate vor veni oameni să transmită, că dacă avem 6-7.000 de spectatori…

Probabil.
Mai mult ca sigur. Poate vor spune: mai bine transmit Galaţiul, decât nu ştiu care meci care... Dar, oricum ar fi, ăsta este obiectivul nostru primordial. Vrem să jucăm toate meciurile în nocturnă.

Ştiu că erau nişte probleme cu stadionul...
La ora asta, stadionul este al Combinatului Siderurgic. Care ni l-a concesionat nouă gratuit, cu menţiunea că trebuie să ne ocupăm noi de întreţinere. De asta gazonul a fost de Liga 1. De-asta s-a jucat la ora asta… Vrem să le arătăm tuturor că la Galaţi nu a murit fotbalul şi nu s-a dărâmat stadionul. Şi, în continuare, avem acolo toate facilităţile. Absolut tot. Avem şi încălzire în gazon. La Galaţi sunt condiţii de Liga 1.

„Noi, ca asociaţie, am luat nici 50.000 de euro de la Primărie“

Aveţi planurile făcute pentru următorul sezon?
Este clar că avem, momentan, o listă de jucători, avem antrenorul (n.r. – Stelian Bordieanu), care se ocupă de aşa ceva. Avem stafful.

Rămâne acelaşi antrenor?
Avem antrenorul care a promovat. El îşi va face strategia pentru următorul sezon, în Liga 3. El creionează lotul. În proporţie mare, el rămâne. Vă daţi seama, şi-a îndeplinit obiectivul, a promovat. Nu putem să dăm la o parte un antrenor care a promovat. Acum, vom vedea ce va fi.

La U Cluj, Sabău a făcut deja transferurile pentru noul sezon.
Ce se întâmplă, la Cluj e Primăria care investeşte. Noi, ca asociaţie, am luat două miliarde (n.r. – 200.000 de lei). Asta înseamnă nici 50.000 de euro. Deci, posibil, Clujul să aibă ceva palpabil, ca să poată face şi transferuri. Noi nu putem vorbi de aşa ceva la ora asta. Şi eu pot, dacă mi se pune la dispoziţie un buget, să aduc jucători. Să nu uităm, Galaţiul a lansat mulţi fotbalişti inclusiv în ultima perioadă. Este un climat foarte bun, o corelare foarte bună între suporteri, oraş şi jucătorii care vin, să ştii! Suntem foarte open pentru fiecare.

„În acest an punem bazele centrului de copii. Nici nu se ia în discuţie altceva!“

Există şi un proiect pentru centrul de copii şi juniori?
Vom readuce acea piramidă pentru fotbalul din Galaţi. Adică să crească jucătorii, iar rampa de lansare să fie echipa mare, Oţelul.

Asta înseamnă investiţii, antrenori...
De asta am dat acest imbold în Galaţi acum. Oraşul a avut un centru senzaţional.

Bănuiesc că acum nu mai e nimic.
Aşa cum a luat naştere prima echipă, aşa va lua naştere şi centrul de copii. Era normal să ne punem la punct seniorii, iar din acest an punem bazele la centrul de copii. Nici nu se ia în discuţie altceva!

Bun, mulţumesc. Deci, în concluzie, acum vreţi promovarea imediată în Liga 2, iar apoi...
Cel târziu în 2021 să fim din nou în Liga 1.


> Echipa Oţelul Galaţi care a promovat sâmbătă, 24 iunie 2017, în Liga 3, după 2-0 pe „Oţelul“ din Galaţi cu Unirea Mirceşti: Antrenor: Al. Vlasie – Radu, R. Codreanu, Scutaru, Ciurea – Pârlică, Postelnicu – Tudosă, Bahnaşu, I. Codreanu – Perju. Stelian Bordieanu

Marcatori: Codreanu (6), Ciurea (87)
În prima manşă a barajului, scorul fusese 0-1.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.