Sepsi OSK l-a transferat pe mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB. „A semnat pe un an!” | FOTO

Publicat: 18 08. 2020, 14:56

Sepsi OSK se întărește pentru sezonul 2020 – 2021 din Liga 1, iar oficialii gurpării din Sfântu Gheorghe l-au transferat pe mijlocașul defensiv dorit și de Gigi Becali.

Gruparea care în ediția precedentă a jucat în play-out a ajuns la o înțelegere cu Boubacar Fofana, iar mijlocașul desfensiv a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Sepsi OSK l-a transferat pe mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB

Echipa noastră s-a întărit cu un mijlocaș!

Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu mijlocașul defensiv Boubacar Fofana. Jucătorul din Guineea, care ultima oară a jucat pentru Gaz Metan Mediaș, a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

De-a lungul carierei, Fofana a mai evoluat la mai multe echipe din Portugalia, cum ar fi Moreirense, C.D. Nacional, Tondela, Gondomar, dar, printre altele, a jucat și în Arabia Saudită la Al-Ettifaq și Al-Khaleej.

În vârstă de 30 de ani, Boubacar Fofana are 18 prezențe în echipa națională a statului Guinea.
Îi urăm mult succes lui Boubacar alături de Sepsi OSK!

Cu respect
Biroul de presă Sepsi OSK”, este anunțul făcut de Sepsi OSK.

Gigi Becali îl voia pe Boubacar Fofana la FCSB

Boubacar Fofana s-a aflat și pe lista de transferuri a celor de la FCSB, iar Gigi Becali chiar anunța că s-a înțeles cu fotbalistul în vârstă de 30 de ani, dar negocierile nu s-au finalizat așa cum spera latifundiarul din Pipera.

„Da, mă interesează (n.r. – Fofana si Cardoso). Pe Fofana l-am luat deja, în mare ne-am înțeles. Trebuie și jucătorul, dar dacă îi dau 12.000 (n.r. – de euro) salariu, nu e o problemă. Orice jucător care va veni la FCSB, de 25, 26, 27 de ani, va avea contract pe un an, pe urmă pe încă unul. Nu mă mai încarc cu jucători aiurea. Să vedem dacă rezistă un an de zile. Asta e problema, de fapt, la FCSB, presiunea, bărbăția”, spunea Gigi Becali pe 9 octombrie 2019.