Conducerea lui Dinamo n-are milă de nimeni! Șeful scoutingului, „executat” și el în CA: a primit preaviz și în 15 zile e out din „Ștefan cel Mare” | EXCLUSIV

Autor: Catalin Muresanu Publicat: 27 Nov. 2020, 16:39 Actualizat: 05 Dec. 2020, 00:09 Fotbal Intern
Conducerea lui Dinamo n-are milă de nimeni! Șeful scoutingului, „executat” și el în CA: a primit preaviz și în 15 zile e out din „Ștefan cel Mare” | EXCLUSIV

Dinamo se mai desparte de un om important! Din „Ștefan cel Mare” va pleca și șeful departamentului de scouting, Marius Iorga.

Postul pe care-l ocupa în club Iorga a fost desființat, acesta fiind artizanul transferurilor de „top” din ultimii ani, care au adus clubul în postura să lupte pentru evitarea retrogradării în Liga 1.

Iorga s-a format la juniorii lui Dinamo, ca portar, şi a ajuns cel mai sus în carieră în liga a doua.

Dinamo s-a despărțit de Marius Iorga, șeful departamentului de scouting

Fost jurnalist la Digi Sport, Iorga a intrat în preavizul de 15 zile, urmând apoi să se despartă de Dinamo, care a aflat azi că a scăpar de depunctarea în Liga 1.

Decizia în cazul lui Iorga a fost luată azi, atunci când s-a reunit Consiliul de Administrație a lui Dinamo. Cu unanimitate de voturi, membrii Consiuliului de Adminisitrație au decis înlăturarea lui Pablo Cortacero din funcția de președinte al CA. În locul acestuia a fost numit Constantin Eftimescu urmând ca, în două săptămâni, să aibă loc o nouă ședință a „Consiliului”.

Tot astăzi, Bogdan Bălănescu, fostul director general din „Ștefan cel Mare”, s-a despărțit oficial de Dinamo, după 22 de ani. Totuși, din informațiile ProSport, acesta are deja oferte din partea mai multor cluburi din Liga 1, cum ar fi FC Voluntari, Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu nouă puncte obținute, după 11 meciuri jucate. Echipa lui Cosmin Contra se pregătește acum de partida cu Viitorul, din 16-imile Cupei României.

Eu am spus lucrurile pe care le-am spus și vad că am fost înjurat. Am mai stat și eu puțin cu lumea, și nu cu lumea bună… am mai aflat câteva ceva. Eu aș fi vrut ca spaniolii să aducă 40 de milioane de euro, dar nu a fost în stare să aducă 50.000. Vad că încearcă să facă ceva suporterii, dar cât rezistă? O lună? Două?

 

Cred că ar trebui să lase jucătorii să plece, dar nu știu ce antrenor vine… ce jucători mai vin. Eu spun că ar trebui să se înțeleagă cu jucătorii și să le dea câte ceva. Dacă nu ia cineva echipa, îmi este teamă că se va desființa. Deranjez că spun adevărul? Nu văd altă soluție”, a spus Dănuț Lupu, la Digi Sport.

Autor: Catalin Muresanu Publicat: 27 Nov. 2020, 16:39 Actualizat: 05 Dec. 2020, 00:09 Fotbal Intern
Pe aceeași temă