Scene sălbatice în Teleorman! Arbitrul, lovit cu piciorul în față. În scandal a intervenit și primarul celebru pentru că i-a făcut „infractori” pe niște copii care voiau să învețe

Marius ANGHEL 28 Oct. 2019, 18:14 Ligi județene

Scene reprobabile, de sălbăticism au avut loc duminică, la Scrioaștea, o comună din județul Teleorman, la finalul meciului dintre echipa locală, Șoimii Scrioaștea, și vecinii de la Măldăeni, Steaua Roșie, câștigat de aceștia din urmă cu 2-1. Brigada de arbitri și observatorul jocului au plecat șifonați de la stadion după ce au fost victimele oficialilor clubului gazdă, printre care și primarul Marian Șefu (PSD). Totul s-a calmat abia după ce s-a apelat la 112.

Jocul dintre Șoimii Scrioaștea și Steaua Roșie Măldăeni, contând pentru etapa a 7-a a Seriei 1 a Ligii a 6-a Teleorman, a fost unul fără probleme pe durata sa și a fost câștigat de echipa oaspete cu scorul de 2-1. Nimic nu avea însă să anticipeze ce avea să se întâmplat după fluierul final. Potrivit site-ului local teresport.ro, brigada de arbitri a fost fugărită și amenințată.

„Imediat după fluierul final, celebrul primar din comuna Scrioaștea, Marian Șefu, și-a făcut apariția la vestiarul arbitrilor, vestiar care era atent supravegheat de Călin Virgil, delegatul celor de la Șoimii Scrioaștea. Călin Virgil, delegatul echipei din Scrioastea, l-a lovit pe centralul partidei cu piciorul în față, după care a continuat cu observatorul partidei și unul din arbitrii asistenți, în ajutorul acestuia a sărit primarul comunei, care, la salutul observatorului, a răspuns scurt, cu un scuipat și o palmă peste față. Gesturi de maidan care nu fac cinste fotbalului județean. Aceste specimene trebuie să dispară din fotbalul teleormănean. Oficialii partidei au fost nevoiți să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru a scăpa de furia inconștienților de la Scrioaștea”, a notat sursa citată mai sus.

Primarul Marian Șefu se remarcă din nou. În trecut, acesta, într-un reportaj pentru ProTV, i-a catalogat drept „infractori” pe copiii care merg în casa unui localnic pentru a învăța să scrie și să citească, dar a și fost prins furând lemne din pădurea comunală ca să se încălzească iarna.

După șapte etape desfășurate în acest sezon, Șoimii Scrioaștea ocupă antepenultimul loc în Seria 1 a Liga a 6-a Teleorman, cu 7 puncte, iar Steaua Roșie Măldăeni se clasează pe poziția a 5-a, cu 11 puncte. Lider este Tineretul Siliștea, cu 14 puncte acumulate în șase jocuri.

Marius ANGHEL 28 Oct. 2019, 18:14 Ligi județene
Pe aceeași temă