Primul scandal pentru noul "Ion Oblemenco"! Marcel Popescu: "Avem contract de exclusivitate cu Primăria! Nimeni nu poate juca fără acceptul nostru". Statul a cheltuit 52,6 milioane de euro pentru arena cedată acum unei societăţi private

7 nov 2017 11422 afişări Fotbal Intern
Primul scandal pentru noul "Ion Oblemenco"! Marcel Popescu: "Avem contract de exclusivitate cu Primăria! Nimeni nu poate juca fără acceptul nostru". Statul a cheltuit 52,6 milioane de euro pentru arena cedată acum unei societăţi private

Compania Naţională de Investiţii a anunţat, marţi, că a dat în folosinţă noul stadion Ion Oblemenco, iar primul scandal nu a întârziat să apară. Marcel Popescu, preşedintele lui CS U, a surprins în momentul în care a anunţat că echipa sa are un contract de exclusivitate cu Primăria Craiova şi a lansat un atac la adresa lui Adrian Mititelu.

"Noi avem un contract de exclusivitate cu Primăria şi Consiliul Local. În următorii 11 ani noi avem în exclusivitate dreptul de a folosi arena. Este legal. Este vorba de Universitatea Craiova, nu de o persoană fizică. Nu există o prevedere legală, ci este un contract cu obligaţii şi drepturi. Nimeni nu poate juca pe Ion Oblemenco fără acceptul nostru", a spus Marcel Popescu, la Pro X.

Luna trecută, Adrian Mititelu a susţinut că şi echipa sa, FC Universitatea Craiova, ar avea dreptul să joace pe stadionul de 60 de milioane de euro, iar replica lui Marcel Popescu e una dură: "Să joace echipa lui Mititelu? Staţi o clipă. Dumneavoastră aţi lăsa ca pe holul universităţii să se joace copiii cu pistoalele cu apă? Noi vorbim despre performanţă, nu de amatorism", a fost atacul lansat de oficialul oltean.

Imediat după anunţul lui Marcel Popescu, Adrian Mititelu a avut o intervenţie telefonică în care a negat cele spuse de preşedintele lui CS U Craiova şi a anunţat că şi echipa sa, FC U Craiova, va juca în scurt timp pe noua arenă din Bănie: "Ce spun cei de la CS U Craiova e o aberaţie. Nu are substanţă ceea ce spune Marcel Popescu. Cum să pui un imobil la dispoziţia unei persoane fizice? Este un act fraudulos încheiat împotriva legii. Veţi vedea în scurt timp că vom juca şi noi acolo", a spus Mititelu, la Pro X.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.