Planurile lui Lupescu: "Mi-am spus «Hai, trebuie să fac ceva!»". "Kaizerul" vrea să atragă politicul de partea sportului şi a dezvăluit o discuţie cu Hagi. Ce au vorbit cei doi

14 feb 2018 5087 afişări Fotbal Intern
Planurile lui Lupescu: "Mi-am spus «Hai, trebuie să fac ceva!»". "Kaizerul" vrea să atragă politicul de partea sportului şi a dezvăluit o discuţie cu Hagi. Ce au vorbit cei doi

Ionuţ Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la alegerile FRF din 18 aprilie, a dezvăluit o parte din planurile pe care le va pune în aplicare în cazul în care va ajunge preşedintele Casei Fotbalului. "Kaizerul" a vorbit despre lucrurile care l-au determinat să candideze şi a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Gică Hagi.

Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş vor participa la alegerile din primăvara anului. Fostul internaţional a mărturisit că, în momentul în care a plecat din FRF, pe vremea lui Mircea Sandu, nu se gândea că va mai reveni în ţară. Totuşi, semnalele primite din România l-au determinat să iasă din "zona de confort". Mai mult, Lupescu spune că e gata să atragă oameni cu putere de decizie să se implice în sport, legiuitorii aşteptând doar un proiect serios.

"Nici eu nu mă gândeam, când am plecat din România, că o să mă întorc. Am vrut să ies din zona de confort. Am crescut aici, ca şi colegii mei, şi cred că e o datorie de a noastră să dăm puţin înapoi. Văzând cum stau lucrurile, mi-am dat seama discrepanţa dintre noi şi cei din Vest va fi şi mai mare. A fost un prim gând.

Am primit o grămadă de telefoane, de la o grămadă de oameni din fotbal. Toate aceste lucru au făcut să vină şi picătura care a umplut paharul şi am spus: «Hai, trebuie să fac ceva!». Pentru mine, mult mai important este să dăm încă o dată credit fotbalului românesc"
, a spus Ionuţ Lupescu, la TelekomSport.

În ceea ce priveşte discuţia cu Hagi, Lupescu a spus: "Am vorbit acum câteva zile cu Gică (n.r. - Hagi) şi i-am zis «Tu pleci, iar eu vreau să vin în ţară. Nu prea e bine». Cred că ar fi păcat pentru fotbalul românesc. Cred în proiectul lui, cred că poate fi replicat, dar nu neapărat la nivelul lui. Undeva trebuie să începem. Ce îmi doresc foarte mult, în afară de o emulaţie, e să creez o strategie în care să avem de partea noastră legiuitori. Cred că oamenii politici aşteaptă o propunere concretă din partea oamenilor din fotbal. Sunt convins că vom găsi uşi deschise peste tot", a mai spus Ionuţ Lupescu, la TelekomSport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.