Pedro Mingote revine pe teren la 39 de ani. Echipa din România cu care a semnat portarul portughez

Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 18:57 Special
Pedro Mingote revine pe teren la 39 de ani.** Echipa din România cu care a semnat portarul portughez

Portughezul Pedro Mingote (39 de ani), ultima dată jucător la Juventus București, în sezonul 2017/2018 al Ligii 1, revine pe teren la o echipă din România. Portarul care a evoluat timp de opt sezoane consecutive în prima ligă pentru Pandurii Târgu Jiu, iar în țara noastră a mai trecut și pe la ASA Târgu Mureș și U Craiova, a semnat cu echipa Internațional Bălești, aflată pe locul 8 în Liga a 4-a Gorj.

Conducătorii echipei gorjene Internațional Bălești l-au legitimat la finalul săptămânii trecute pe Pedro Mingote, anunță pandurul.ro. Portughezul stabilit de mai mulți ani la Târgu Jiu, oraș unde a jucat pentru Pandurii în opt sezoane de Liga 1, va reveni, astfel, pe teren după o pauză de doi ani.

Mingote a ajuns în România în anul 2008, atunci când Pandurii a transferat mai mulți jucători din Portugalia. Cu gorjenii și-a încheiat contractul în 2016, iar apoi a avut scurte perioade petrecute la ASA Târgu Mureș, U Craiova și Juventus București, toate în Liga 1. Ultimul meci jucat l-a avut pe 25 august 2017, în partida Astra – Juventus 2-0.

La Târgu Jiu, Mingote are o casă, dar și o afacere, o cafenea în centrul orașului.

Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 18:57 Special
Pe aceeași temă