OFICIAL | Rapid a anunțat că se desparte de alți doi jucători. Ambii vor ajunge la o colegă de campionat

Rapid se desparte de alți doi jucători pe care i-a avut în lot în prima parte a sezonului după ce pe atacantul Gabriel Dodoi l-a cedat sub formă de împrumut la CSM Reșița. Echipa giuleșteană a confirmat informația publicată de Liga2.ro și a anunțat oficial că îi cedează, tot ca împrumuturi, pe Alexandru Achiriloaei și Matei Babaua la Pandurii Târgu Jiu, tot o colegă de campionat.

Utilizați foarte puțin sau deloc în prima parte a sezonului, Alexandru Achiriloaei (18 ani) și Matei Babaua (18 ani) nu vor mai continua la Rapid și în partea a doua a sezonului. Cei doi jucători au fost trimiși să joace la Pandurii, ultima clasată din Liga 2, unde vor avea mai multe șanse să se impună și să evolueze.

„Doi dintre jucătorii Rapidului de mare perspectivă vor evolua în următoarele 6 luni la Pandurii Târgu Jiu.

Alex Achiriloaei (18 ani), portar ce a bifat două partide în acest tur de campionat, și Matei Babaua (18 ani), căpitanul echipei secunde, vor avea ocazia de a prinde minute și experiență la o formație de Liga 2.

Pe lângă cei doi, Gabriel Dodoi (21 de ani) a fost și el împrumutat la CSM Reșița”, a anunțat Rapid după ce Liga2.ro a publicat înainte informația că cei doi jucători vor evolua în retur la Pandurii.

Alexandru Achiriloaiei e al treilea portar al Rapidului în prima parte a sezonului, acesta apărând în Liga 2 în două meciuri, 0-0 acasă cu Ripensia și 2-3 la Sportul Snagov.

În schimb, Matei Babaua a fost doar rezervă în unele meciuri ale echipei giuleștene în prima parte a campionatului, Pancu netrimițându-l pe teren în niciun joc oficial. Acesta a fost utilizat în schimb la echipa secundă a clubului, care activează în  Liga a 4-a București, unde a fost căpitan.

După 21 de etape desfășurate în acest sezon, Rapid ocupă locul 3, cu 35 de puncte, iar Pandurii se clasează pe poziția a 19-a, ultima, cu doar 8 puncte.

Pe aceeași temă