”A venit Tamaş, mai trebuia să vină Dudu Georgescu. Şi Lupescu! Şi câştigam! Contra nu a înţeles formatul, trebuia să joace Rotariu”. Antrenorul din Liga 1 care are curajul să-l critice public pe selecţioner

15 oct 2018 11816 afişări Nationala
”A venit Tamaş, mai trebuia să vină Dudu Georgescu. Şi Lupescu! Şi câştigam! Contra nu a înţeles formatul, trebuia să joace Rotariu”. Antrenorul din Liga 1 care are curajul să-l critice public pe selecţioner

Mircea Rednic a caracterizat într-un stil propriu meciul naţionalei cu Serbia. Antrenorul consideră că selecţionarea lui Tamaş nu este relevantă, iar Cosmin Contra trebuie să se bazeze pe tineri. Noul tehnicial al lui Dinamo a mai subliniat că, dacă tot l-a luat pe fundaşul de 34 de ani, selecţionerul trebuia să-i convoace şi pe Dudu Georgescu (68 de ani) şi Dănuţ Lupu (51 de ani).

România a încheiat la egalitate etapa a 4-a din Liga Naţiunilor cu Serbia, 0-0, după un joc slab al naţionalei. Ultimul om care s-a alăturat corului de contestatari la adresa strategiei lui Contra este Mircea Rednic, recent numit în funcţia de antrenor al lui Dinamo: ”Am văzut meciul cu Serbia. Aveam nevoie de victorie, dar la cum am jucat, nu meritam să câştigăm”.

Rednic a contestat şi selecţia lui Contra, considerând că Gabi Tamaş a ajuns la o vârstă la care nu mai trebuie convocat, iar accentul trebuie pus pe tineri.

A venit Tamaş, mai trebuia să vină Dudu Georgescu, Lupescu şi câştigam. Când a venit Daum, am vorbit că vom debuta tineri. Cred că selecţionerul Contra nu a înţeles formatul”, a declarat Rednic.

Dorin Rotariu trebuie folosit mai mult la naţională, crede Mircea Rednic, antrenor care i-a dat încredere la Dinamo.

Trebuie să promovăm tineri în această ligă. Eu nu înţeleg de ce nu joacă Rotariu. E foarte bun, ne-a câştigat meciul cu Suedia”, a încheiat antrenorul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.