Nu toată lumea este încântată de debutul lui Contra: “Faptul că suntem superiori Kazahstanului nu trebuie să ne dea stări de extaz. Cu Danemarca a fost rezultatul bun, dar ca joc nu poţi să spui că am excelat”

17 oct 2017 1094 afişări Nationala
Nu toată lumea este încântată de debutul lui Contra: “Faptul că suntem superiori Kazahstanului nu trebuie să ne dea stări de extaz. Cu Danemarca a fost rezultatul bun, dar ca joc nu poţi să spui că am excelat”

Sorin Cârţu spune că ultimele jocuri ale echipei naţionale au fost ca nişte partide amicale, pentru că a lipsit miza şi nu trebuie să ne dea motive de bucurie.

Antrenorul spune că a declarat încă de la numirea lui Daum că s-a făcut o greşeală, pentru că un antrenor străin nu este soluţia pentru fotbalul nostru.

Tehnicianul care ultima dată a pregătit CSU Craiova spune că nici primele meciuri cu Cosmin Contra pe banca naţionalei nu ar trebui să ne extazieze. “Au fost două meciuri amicale. Meciul ăla cu danezii, poţi spune că danezii aveau pentru ce să tragă, jucau pentru consolidarea locului doi. La meciul cu Kazahstanul era două echipe care nu aveau niciun obiectiv şi faptul că suntem superiori Kazahstanului nu trebuie să ne dea nu ştiu ce stări de extaz. Cu Danemarca a fost rezultatul bun, dar ca joc nu poţi să spui că am excelat”, consideră Cârţu, care spune că a declarat încă de la numirea lui Daum că alegerea unui selecţioner străin este greşită. “Cosmin e un antrenor român, eu am fost pentru asta. Consider că proiectul greşit care s-a făcut a fost alegerea antrenorului străin, care n-avea ce să caute la momentul acest în România. Nu simţea bine pulsul la fotbalul românesc. Eu am vorbit înainte. Am spus când a fost adus că este o greşeală. Când spui ceva, e bine să spui înainte, dacă prevezi ceva. Aşa după, toată lumea spune că s-a făcut o greşeală, dar era normal că s-a făcut o greşeală atâta timp cât acolo sunt oameni care n-au nicio treabă, care n-au avut în viaţa lor nicio treabă cu fotbalul”, a spus Cârţu, la Look TV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.