Răzvan Lucescu, săgeți către Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. „M-a deranjat!” Ce s-a întâmplat la întâlnirea de la Salonic

Publicat: 15 06. 2022, 22:35
(200915) -- DOHA, Sept. 15, 2020 (Xinhua) -- AL HilaL's head coach Razvan Lucescu reacts during the AFC Asian Champions League group B football match between AL Hilal of Saudi Arabia and Pakhtakor of Uzbekistan at Al Janoub Stadium in Doha, Capital of Qatar, Sept. 14, 2020. AL Hilal won 2-1.,Image: 558033312, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Răzvan Lucescu a trimis săgeți către Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, după ce a avut o întâlnire cu cei doi la Salonic.

Președintele FRF și Mihai Stoichiță s-au deplasat al Salonic după ce Mirel Rădoi a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Federația Română de Fotbal, toate acestea cu gândul de a-l convinge pe Răzvan Lucescu să preia prima reprezentativă.

Răzvan Lucescu a acceptat să se întâlnească la o cină cu cei doi oficiali ai FRF, însă la scurt timp a apărut o fotografie de la acea întâlnire, lucru care l-a deranjat teribil pe antrenorul lui PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu, săgeți către Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

Deși nu a dorit să îi acuze pe cei doi oficiali ai FRF că s-au folosit de acea întâlnire și au făcut ca fotografia să devină virală, Răzvan Lucescu susține că l-a deranjat că acea imagine a fost făcută publică.

„Da, m-a deranjat. A fost o cină privată, în timpul meu privat, eu fiind antrenor la PAOK. Am ieşit pentru o cină, nu pentru o discuţie despre echipa naţională. Nu mi s-a părut OK. Nu judec pe nimeni, chiar nu ştiu cum a apărut informaţia.

Nu, mi-a fost puţin teamă să nu creadă cineva că eu am chemat pe cineva. E problema lor, dacă ei au făcut-o, cei de la FRF, e treaba lor dacă vor să se folosească de întâlnirea cu mine. N-aveau de unde ştii, s-au gândit că poate într-o discuţie cu mine mă pot convinge să vorbesc cu patronul şi să mă lase la naţională.

S-a mai întâmplat, a mai fost odată, în primul meu mandat la PAOK. Eram încă la masă când a apărut ştirea în România. Stafful meu şi un prieten bun de-al meu erau la altă masă, le-au spus că fusese o pereche de români în restaurant, perechea a ieşit după ce au venit Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă”, a spus Răzvan Lucescu, miercuri seara, la Orange Sport.