Marco Dulca, tricolorul care îi cunoaşte bine pe englezi: “România merge acolo cu gândul la o calificare istorică. Atenţie la Solanke şi Gray! Nu cred că va juca Rashford”

23 nov 2018 1754 afişări Nationala
Marco Dulca, tricolorul care îi cunoaşte bine pe englezi: “România merge acolo cu gândul la o calificare istorică. Atenţie la Solanke şi Gray! Nu cred că va juca Rashford”

Unul dintre fotbaliştii pe care Mirel Rădoi s-ar putea baza în Italia, a făcut analiza englezilor, jucători pe care îi ştie din Premier League. “Eu am ghicit două adversare, Anglia şi Croaţia. Mi-am dorit să cădem cu Anglia pentru că vreau să le demonstrăm, în primul rând, că suntem şi noi o naţională puternică şi ne putem ridica la nivelul lor. Au forte mulţi jucători care joacă în Premier League sau campionate foarte puternice din Europa, dar a fost un amical în martie şi am avut un meci foarte strâns. România a pierdut 2-1 atunci. Oricum, România merge acolo cu gândul la o calificare istorică. Trebuie să ne gândim că munceşti în fiecare zi pentru acest lucru, pentru un turneu final, pentru a juca la naţională. După asta, sigur că este o oportunitate pentru fiecare, deoarece vor veni foarte mulţi scouteri”, a spus Marco Dulca.

Revine la următorul meci

Mijlocaşul central de la Swansea nu crede că englezii vor apela la Rashford, dar spune că sunt alţii care ne pot da bătăi de cap: “Nu cred că Rashford va juca, pentru că este în echipa mare de mult timp. Cei mai importanţi probabil că vor fi Solanke, de la Liverpool, Gray, de la Leicester şi mulţi alţii”.

Fiul lui Cristi Dulca spune că va fi apt din punct de vedere medical, la următorul amical al naţionalei lui Rădoi. “Tratamentul merge bine, am început să fac alergare uşoară. Sunt pe drumul cel bun. Am mai vorbit şi cu domnul Mirel şi cu secunzii lui. Sunt toţi alături de mine şi mi-au urat baftă în această recuperare”, a spus fotbalistul care a evoluat în 5 meciuri din campania ce a dus România la Euro.

Cristi Dulca: “Mi-aş fi dorit să fiu acum selecţioner”

Şi fostul selecţioner, Cristi Dulca, a comentat grupa României de la Euro. “Şi noi avem jucători foarte buni, care au încrede multă pentru că joacă şi în ţară şi în străinătate. Putem învinge Croaţia şi putem să scoatem puncte şi din celelalte partide. Mi-aş fi dorit să fiu acum selecţioner. Când eram eu nu aveam atâtea variante de selecţie, pentru că nu exista regula under 21 în Liga 1. Mă bucur că a fost introdusă şi se văd rezultatele, pentru că am insistat şi eu mult pentru ea”, a spus Cristi Dulca.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.