Marcel Puşcaş a demisionat din Comisia Tehnică a FRF. Motivul invocat de fostul internaţional

11 sep 2017 15912 afişări Nationala
Marcel Puşcaş a demisionat din Comisia Tehnică a FRF. Motivul invocat de fostul internaţional MEDIAFAX Foto/Marius Dumbrăveanu

Marcel Puşcaş a renunţat la funcţia pe care o deţinea în cadrul Comisiei Tehnice a FRF. Fostul internaţional era membru fără drept de vot, iar motivul pentru care a luat această decizie este incompatibilitatea. Decizia sa vine la doar trei zile după ce a postat pe pagina Facebook un mesaj dur la adresa coducerii forului din care făcea parte.

Puşcaş a renunţat la funcţia de membru fără drept de vot, despre care spune că i-a fost luat, motivându-şi decizia prin incompatibilitatea faţă de atribuţiile şi rolul Comisiei. În mesajul postat pe pagina personală de Facebook, Marcel Puşcaş spunea că această Comisie este "structurată pentru a putea fi manipulată".

"Sunt incompatibil cu atribuţiile şi rolul Comisiei şi cu statutul ei", a declarat Puşcaş, conform Dolce Sport.

Marcel Puşcaş a candidat la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, organizate pe 5 martie 2014, şi i-a cedat lui Răzvan Burleanu voturile obţinute. Burleanu l-a învins, după numărarea voturilor, pe Vasile Avram. Redăm, mai jos, în integralitate, mesajul postat de fostul fotbalist pe pagina de Facebook în urmă cu 3 zile.

"Când scaunul de sub fund e mai important decât fotbalul însuşi
-se întâmplă-

M-am pronunţat pe tema selecţionerului acum un an, înaintea startului preliminariilor pt CM din Rusia. Orgoliul, trufia şi mândria i-au făcut pe unii să se creadă ATOATEŞTIUTORI. Au vrut să scape de "dracu'", care nu-i lasă să aibă controlul vestiarului echipei naţionale şi care nu participă la dezvoltarea cultului personalităţii, în favoarea unui aburit-obedient foarte scump.

Consilierul şi preşedintele au apelat la ...kinetoterapeut pt a rezolva o problemă care se dorea strict de imagine pt obţinerea unui nou mandat. Fotbalul le-a demonstrat, în ciuda avertizărilor mele, că îţi poate juca feste când ţi-e lumea mai dragă. Eu am văzut acest film. Chiar am jucat în el. I-am avertizat de bine şi ei mi-au răspuns prin anularea dreptului de vot în Comisia tehnică structurată pt a putea fi manipulată.

Rezultatul? 15 milioane de euro zburaţi din fotbalul românesc. Acum se fuge de răspundere prin pasarea pisicii în curtea celebrei comisii tehnice. Celebritatea i-a adus-o lipsa de rezultate şi de profesionalism a deciziei celor trei amintiţi mai sus.

Dă-i românului mintea de pe urmă! Sunt curios dacă va răspunde cineva pt pagubă şi imagine. Probabil că după această luare de poziţie voi fi vinovat tot eu. Deh, vezi Doamne, nu sunt în echipă! Eu sunt într-o echipă: cea a fotbalului! E rău când sunt mai importante scaunul de sub fund şi obţinerea unui nou mandat decât fotbalul românesc! Goana din "no name" spre apostolism e grea, aproape imposibilă, când n-ai fundament. S-a cules ce s-a semănat"
, a scris Marcel Puşcaş pe pagina personală de Facebook.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.