LIVE BLOG World Cup 1994 | SUA – România 0-1. Tricolorii sunt calificați în optimile Cupei Mondiale: „Hagi este înscăunat «Rege» și aclamat până zorii se risipesc”. Întâmplarea din vestiar care l-a trimis pe Vlădoiu acasă

LIVE BLOG World Cup 1994 | SUA - România 0-1. Tricolorii sunt calificați în optimile Cupei Mondiale:
  • Publicat:
  • Actualizat:

Înfrângerea cu Elveția a fost lăsată pe băncile unui parc din Los Angeles. Acolo, generalul Iordănescu și-a strâns elevii pentru a discuta despre cauzele eșecului umilitor de la Detroit, când Chapuisat și colegii săi au marcat de patru ori în poarta lui Stelea. „Am stat la aer curat, am discutat. A vorbit Dan Petrescu mult, au vorbit și ceilalți băieți din apărare, am vorbit și eu. La final, am avut senzația că toate problemele noastre au rămas acolo, în acel parc superb”, își aduce aminte Florin Răducioiu, autorul „dublei” din primul meci al grupei, cel cu Columbia. Azi, 26 iunie, tricolorii trebuie să arate că, într-adevăr, au trecut peste șoc și să învingă America, țara gazdă a Mondialului pentru a obține calificarea în optimi. ProSport va reconstitui ziua ultimului meci din grupă cu ajutorul mărturiilor celor care au fost implicați în acea partidă și va furniza pe parcursul orelor următoare informații necunoscute de publicul din România. 

Ziarele apărute în țară după calificarea în optimile World Cup 1994 laudă performanța tricolorilor. Pe prima pagină, Gazeta Sporturilor titrează: „Românii, > în orașul îngerilor”. Jurnaliștii susțin că „echipa a fost vedeta cea mai puternică” și prezintă declarațiile date de fotbaliști și de selecționerul Iordănescu după victoria cu SUA. În paginile ziarului există și un amplu interviu cu tehnicianul naționalei, cel care spune că își reproșează doar faptul că „după startul victorios cu Columbia nu am reușit să le scot din cap jucătorilor un oarecare sentiment de suficiență”

Ziariștii prezenți în America, la World Cup, au realizat și un sondaj printre tricolori pentru a afla care sunt favoritele lor pentru câștigarea Mondialului. Toți cei intervievați, cu excepția lui Hagi, au plasat Argentina în lista scurtă a formațiilor care pot câștiga Mondialul. Culmea, peste câteva zile, super puterea sud-americană urma să le iasă în cale tricolorilor. 

  • Răducioiu: Germania, Brazilia, Argentina
  • Dan Petrescu: Argentina, Brazilia, Italia – dacă nu joacă împotriva noastră
  • Ilie Dumitrescu: Eu nu mă gândesc deocamdată la semifinale, ci la următorul joc. Favorite sunt: Brazilia, Argentina și Germaia
  • Florin Prunea: Brazilia, Argentina și Germania
  • Gică Hagi: Brazilia, după jocul ei și ceea ce a realizat până acum


LOS ANGELES, ORA 17:15
BUCUREȘTI, ORA 03:15

Întorși la hotelul „Embassy Suits”, tricolorii vor avea prima seară liberă de la startul Mondialului american. „Am sărbătorit, dar cu măsură. Am băut o cupă de șampanie la hotel, apoi nea Puiu ne-a dat liber și țin minte că am luat un taxi și am ieșit cu soția mea în Down Town. Am mers într-un bar cu ea, ne-am întâlnit cu niște prieteni pe care îi aveam în State… Fiecare a făcut ce a vrut în acea seară, am stat doar puțin împreună la hotel”, își amintește Florin Răducioiu. 


LOS ANGELES, ORA 15:20
BUCUREȘTI, ORA 01:20

În vestiarul tricolorilor bucuria este de nedescris. Acolo ajung și jucătorii pe care Anghel Iordănescu nu i-a inclus în lot și au urmărit meciul din tribunele „Rose Bowl”. Unul dintre aceștia este Jean Vlădoiu, cel care avea să fie protagonistul unei întâmplări bizare care a stricat din frumusețea obținerii calificării: „După meci, am mers toți în vestiar să îi felicităm pe băieți. Eram toți acolo, ne bucuram. La un moment dat, l-am întrebat pe Parcea, cel care se ocupa de echipamente dacă mi-a păstrat tricoul. Aveam doar trei tricouri și erau primele ale României cu numele jucătorului pe spate. Era o chestie inedită și le aveam promise în România. Eu n-am schimbat tricouri, pentru că îmi trebuiau pentru fratele meu, pentru rude… Parcea mi-a spus >. Și am stat liniștit. N-au trecut însă două-trei minute și a venit Țiți Dumitriu și i-a zis lui Parcea să-i dea un tricou, că îl vrea pentru fiul lui. Țiți intrase vreo doi-trei metri în vestiar, iar între el și Parcea erau vreo patru metri. I-a aruncat tricoul și ghinionul meu și al lui nea Țiți a fost ca acesta să fie cu numărul 16 și cu Vlădoiu pe spate. >, i-am spus. Atunci a intervenit Țiți >. Am rămas mut, n-am avut reacție”, rememorează Vlădoiu. 
Fostul atacant al naționalei continuă povestirea: „Țiți a luat tricoul și a luat-o spre ușă. Când să iasă din vestiar, s-a întors spre mine. Eu eram blocat. >. >, i-am răspuns. Apoi mi s-a pus pata, când mi-a zis să-mi văd de treaba mea, că eu nu mai am niciun drept la echipa asta. Am văzut negru în fața ochilor și, fiindcă m-a jignit, l-am înjurat. Urât și din partea mea, dar și din partea lui, că putea să-mi zică >. Poate dacă mi-ar fi vorbit frumos îi spuneam >”. 


LOS ANGELES, ORA 15:15
BUCUREȘTI, ORA 01:15

„Piața Universității dă în clocot. Generalul Nițu, mare șef peste polițiștii Capitaleim aduce mai mult a manifestant decât a >. Pe asfaltul din Piața Victorieim câțiva liceeni încing o miuță. Chiar în fața Guvernului. Șeful puștanilor decretează: >. Fiecăruia îi scrie pe spate, cu o bucată de cretă, numărul corespunzător numelui purtat. Hagi – 10, Răducioiu – 9… Celui mai neîndemânatic dintre ei, care habar n-are să joace fotbal, i se spune, pe loc, Văcăroiu. Hagi, șeful grupului, îi trântește și un număr: 60%, indice impozit. Apare și o minge – dezumflată, dar ce mai contează – și miuța din fața Guvernului începe… După vreo jumătate de oră de zbenguială, când liceeni se hotărăsc să plece, un chibiț de pe margine anunță scorul: Hagi – Văcăroiu șapte la zero”, extras din cartea „Hora de la miezul nopții”. 


LOS ANGELES, ORA 14:45
BUCUREȘTI, ORA 00:45

Final de meci, România este calificată în optimile Cupei Mondiale! „Imediat după meci, vestiarele duduie! Dintr-o parte se aude >, din cealaltă >. Noi suntem calificați, americanii depind de ceea ce se va întâmpla în celelalte grupe. Dar șansele lor sunt foarte mari. Fața lui Răducioiu trădează o urmă de regret. Radu a luat astăzi cartonaș galben și nu va putea evolua în jocul următor: >”, scrie Alin Paicu în cartea „Hora de la miezul nopții”. Grigore Cartianu, celalalt semnatar al volumului, descrie bucuria de la București: „În plină noapte, carnaval ca la Rio! Clujenii și-au făcut un obicei din a serba victoriile tricolorilor făcând băi nocturne în fântâna arteziană din fața statuii lui Avam Iancu. Brăila lansează un nou slogan grupa A / În optimi vom câștiga>>. Sub fereastra casei lui Dobrin, piteștenii nu se plictisesc să scandeze, ore în șir >… Peste tot, prin sate, orașe, orășele, Hagi este înscăunat Rege și aclamat până când zorii risipesc feeria unei nopți de vis”. 


»LOS ANGELES, ORA 14:40
BUCUREȘTI, ORA 00:40

Florin Prunea are prima intervenție serioasă a meciului, cu cinci minute înainte de final. Lalas a aruncat lung de la margine, mingea a fost respinsă de apărarea tricolorilor, dar balonul a ajuns la un fotbalist american care a tras periculos, dar pe centrul porții. Miodrag Belodedici este din nou accidentat, dar de data aceasta nu mai poate continua. În locul său, pentru finalul partidei, intră Gică Mihali. 


LOS ANGELES, ORA 14:20
BUCUREȘTI, ORA 00:20

Răducioiu ratează optimile Campionatului Mondial! Vârful naționalei, titular de drept în toate cele trei meciuri din grupă, a văzut un nou cartonaș galben, după cel din meciul cu Columbia, și va rata următoarea partidă a tricolorilor: „Nu știu ce-a fost în capul meu, am făcut două gesturi pe care nu le-am făcut niciodată în carieră. Poate de la căldură…insolație, nu-mi dau seama ce a fost în mintea mea”, spune, la douăzeci de ani distanță, Răducioiu. 


LOS ANGELES, ORA 14:05
BUCUREȘTI, ORA 00:15

Conform presei din Statele Unite, partida contra României a fost cel mai urmărit meci de fotbal din istoria țării, cu 6,6 puncte de rating la nivel național. Pe „Rose Bowl”, cu aproape 100.000 de americani în tribune, Ilie Dumitrescu ratează șansa primului gol la Mondial. După o pasă printre fundașii centrali a lui Hagi, Ilie reușește să scape din marcaj cu o piruetă încântătoare, dar trimite peste poarta lui Meola. Pe fundal se aud încurajările lui Anghel Iordănescu: „Hai, Ilie! Hai!”. 


LOS ANGELES, ORA 14:05
BUCUREȘTI, ORA 00:05

Repriza a doua începe cu o ocazie a lui Răducioiu. Atacantul primește o minge la marginea careului, lateral dreapta, și trage puternic, dar peste poarta lui Meola. La un minut distanță, dintr-o poziție similară, și Petrescu are șansa unui șut, dar deznodământul este același ca în cazul lui Răducioiu. 


LOS ANGELES, ORA 13:45
BUCUREȘTI, ORA 23:45

Pauză pe „Rose Bowl”! România conduce Statele Unite și, la acest scor, este calificată în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Repriza secundă se anunță una la fel de dificilă pentru tricolori. 
La ultima fază a primei reprize, Miodrag Belodedici și-a spart capul după un duel aerian cu Lalas. Din fericire, fundașul român va putea continua fără probleme în partea a doua a partidei.


LOS ANGELES, ORA 13:31
BUCUREȘTI, ORA 23:31

O nouă mare ocazie pentru România după o acțiune în doi purtată de Răducioiu și de Gică Popescu. „Baciul” a recuperat în jumătatea proprie, a avansat cu mingea la picior, apoi i-a pasat lui Răducioiu. Atacantul a tras după el doi adversari în banda dreaptă, apoi a centrat pentru același Popescu, venit nemarcat în centrul careului. Meola a ieșit inspirat de data aceasta și a reușit să îl blocheze pe român. 


România a fost echipa pentru care ne-am pregătit cel mai puțin și, din punctul meu de vedere, era și cea mai bună națională dacă ne uităm la individualitățile lor și la abilitatea fotbaliștilor. Avea jucători dinamici, care ieșeau foarte rapid din apărare, iar noi nu eram deloc pregătiți pentru a le face față
Paul Caligiuri, fotbalist SUA


LOS ANGELES, ORA 13:25
BUCUREȘTI, ORA 23:25

Într-un amplu articol publicat pe sbnation.com, Tony Meola a explicat golul primit de la Dan Petrescu în partida de pe „Rose Bowl”: „Am vrut să anticipez centrarea și am ieșit mai devreme. Când m-am uitat la minge era deja 1-0. Am făcut acea mișcare atunci și am făcut-o și după. M-am > de câteva ori, dar sunt sigur că au fost sute de ocazii în care am salvat mingi care se puteau transforma în gol. Acesta a fost stilul meu”. „Ar trebui să îl întrebăm pe marcator la ce se gândea în momentul acela, dar trebuie să luăm în calcul și faptul că ne-ar putea minți. Și eu, atunci când am o execuție norocoasă, spun că așa am vrut să dau…”,spune și Wynalda. 


LOS ANGELES, ORA 13:17
BUCUREȘTI, ORA 23:17

Incredibilă acțiune a României! O minge excelentă trimisă pe partea stângă de Hagi pentru Ilie Dumitrescu, mingea ajunge în centrul careului, la Răducioiu. Atacantul tricolorilor găsește o pasă pe culoar pentru Dan Petrescu, iar acesta, din unghi, îl păcălește pe Tony Meola și înscrie la colțul scurt. „Dan, pentru mine, nu a fost niciodată un fundaș dreapta. El a simțit excelent acea fază. Au fost lucruri simple, pe care le făceam la antrenament. A atacat spațiul liber, i-am pasat la firul ierbii și apoi a avut inteligența de a plasa mingea exact între bară și Meola. Făcea asta deseori la antrenamente, îl enerva pe Stelică atât de tare… mereu îi dădea gol la colțul scurt. Era atât de viclean! A fost o lovitură ca la biliard”, descrie momentul Florin Răducioiu. 


LOS ANGELES, ORA 13:08
BUCUREȘTI, ORA 23:08

Tricolorii au noroc la prima mare ocazie a americanilor. După o respingere slabă a unui fundaș al României, mingea ajunge la Jones care, de la marginea careului, trage în bara din dreapta lui Prunea: „Goalkeeper-ul român nu avea nicio șansă dacă șutul era pe poartă”, cred comentatorii americani și nu există argumente pentru a-i contrazice. După un început bun al tricolorilor, jucătorii Statelor Unite controlează meciul: „Mereu am avut problema asta. Începeam greu meciurile, nu știu din ce cauză, dar ne reveneam pe parcurs”, explică Florin Răducioiu. 


LOS ANGELES, ORA 13:00
BUCUREȘTI, ORA 23:00

A început meciul! Stadionul „Rose Bowl” este plin-ochi. Conform oficialilor americani, pe arena californiană sunt 93.869 de spectatori. „De la masa presei nu se mai vede și nu se mai aude nimic. U-S-A! U-S-A! U-S-A!”, scrie și Alin Paicu în cartea sa. Comentatorii postului american care transmite această partidă îl laudă pe Hagi încă din primele secunde ale jocului: „El este omul decisiv din echipa României și, fără discuție, unul dintre cei mai abili pasatori din lume”. 


Dacă întrebați orice selecționer din ziua de astăzi, cea mai mare frustrare a lor este că nu au suficient timp alături de jucători. Bora Milutinovic a avut o ocazie unică înaintea Mondialului, pentru că naționala noastră funcționa ca o echipă de club. Trăiam împreună, ne antrenam zilnic și mergeam să jucăm meciuri amicale. Cel mai mulți dintre noi nu aveam echipe de club…
Alexi Lalas, fundaș SUA


LOS ANGELES, ORA 12:30
BUCUREȘTI, ORA 22:30

„Căldura curge în valuri peste gazonul ireal de verde. Peste 100.000 de spectatori se apără cum pot de soarele pârjolitor al Californiei. Deși nu joacă echipa Mexicului, în tribune s-au ițit mii de sombreros. Tobele bat din ce în ce mai asurizitor. Crainicul stadionului precizează cu sadism temperatura. Într-adevăr, 125 de grade Fahrenheit – deci 41 de grade Celsius!”, descrie jurnalistul Alin Paicu atmosfera de dinaintea meciului. „Cu tot respectul, dar îmi vine să râd când citesc interviuri date de Prandelli sau de Hodgson în care se plâng de căldura din Brazilia, că joacă la 32 de grade Celsius. Noi am jucat la peste 40 de grade și pe timp de zi, în timp ce în Brazilia se joacă seara”, comentează și Răducioiu.


LOS ANGELES, ORA 12:00
BUCUREȘTI, ORA 22:00

Echipa de start a României conține două modificări față de precedentele două partide. În poartă, în locul lui Stelea va intra Florin Prunea, în timp ce Gică Mihali, și el cu un meci slab contra Elveției, va intra Tibor Selymeș. Anghel Iordănescu renunță la sistemul cu libero, avansându-l pe Miodrag Belodedici în centrul apărării, alături de Daniel Prodan. O altă surpriză este trecerea lui Dorinel Munteanu în banda dreaptă, la mijlocul terenului. 

România: Prunea – D. Petrescu, Prodan, Belodedici, Selymeș – D. Munteanu, Lupescu, G. Popescu, Hagi, I. Dumitrescu – Răducioiu
„Nu-mi pot săpâni un strigăt de mirare. > joacă mijlocaș dreapta, un post inedit pentru el. Între buturi a fost atuncat Florin Prunea, eroul de la Cardiff. În schimb, Milutinovici păstrează neschimbată componența echipei care a ucis speranțele Columbiei. Normal, o echipă nu se schimbă după o victorie, în general, darămite după una istorică…”, scrie Alin Paicu în „Hora de la miezul nopții”. 


LOS ANGELES, ORA 11:30
BUCUREȘTI, ORA 21:30

FIFA a dat verdictul în cazul lui Jean Vlădoiu, cel care a văzut cartonașul roșu în meciul cu Elveția, la trei minute după ce intrase pe teren, după un fault dur asupra lui Ohrel: „Am primit trei etape și puteam să mai joc doar în semifinală. Totul era compromis pentru mine. Nimeni nu mi-a zis nimic…”.
Tricolorii se pregătesc să plece spre stadionul „Rose Bowl”, acolo unde au ajuns deja câteva zeci de mii de fani americani. 
SUA – România a fost cel mai urmărit meci de până atunci din Statele Unite

LOS ANGELES, ORA 11:00
BUCUREȘTI, ORA 21:00

Explicația pentru dorința americanilor ca partida contra României să se dispute de la ora 13:00, la o temperatură de peste 40 de grade Celsius o oferă Alin Paicu, în cartea „Hora de la miezul nopții”. „Lumea ar putea riposta și să spună că yankeii lui Lalas vor avea de înfruntat același handicap! Nu vă ambalați, sârbul Milutinovici știe ce face! Bora a prevăzut totul, punct cu punct, mai abitir decât un computer de ultimă generație, și i-a antrenat pe elevii săi, timp de câteva luni, în mijlocul deșertului Nevada. Acolo unde, vară sau iarnă, mercurul tine să țâșnească din fragila conductă de sticlă a termometrului, devenită neîncăpătoare”.


LOS ANGELES, ORA 10:45
BUCUREȘTI, ORA 20:45

Ziarele din țară dau drept sigură calificarea tricolorilor. Optimismul jurnaliștilor este dublat de cel al lui Anghel Iordănescu și al jucătorilor săi. „În meciul acesta vom repara ceea ce am stricat la Detroit, cu Elveția”, spunea Gică Popescu. 
Printre articolele de încurajare pentru jucătorii naționalei se strecoară și „înțepături” la adresa lui Jean Vlădoiu, omul găsit țap ispășitor pentru înfrângerea din partida precedentă, deși el a intrat pe teren atunci când scorul era 3-1. În Gazeta Sporturilor, Laurențiu Dumitrescu se întreabă „De ce s-a mai întors Vlădoiu la Los Angeles?”. Autorul articolului spune că: „L-am întrebat după ce s-a întors la Los Angeles pe > ce a vrut prin intrarea lui dură? A ridicat din umeri. Să se fi crezut el, pentru o clipă, pe stadionul din Giulești? Adevărul e că nu am înțeles nici de ce, de la Detroit, Vlădoiu n-a luat drumul spre casă”. 


LOS ANGELES, ORA 10:15
BUCUREȘTI, ORA 20:15

Adversarul de astăzi nu reprezintă o necunoscută pentru tricolori. Din contră! Cu un an în urmă, când Cornel Dinu era selecționerul naționalei, România termina la egalitate, scor 1-1, un amical cu Statele Unite jucat la Santa Barbara. Echipa folosită atunci de „Procuror” nu a fost cea tip a naționalei, ci una formată mai mult din jucători din campionatul intern.
România și Statele Unite s-au mai întâlnit și înainte de Mondial, în februarie 1994, pentru un alt meci de verificare, de data aceasta jucat la Hong Kong. A fost 2-1 pentru tricolori după o „dublă” reușită de Ilie Dumitrescu. Nici de această dată tricolorii nu au evoluat cu cea mai bună echipă. „Noi îi știam foarte, foarte bine pe americani. La fel, nea Puiu și Milutinovici se cunoșteau extrem de bine”, își amintește Florin Prunea. 


Echipa SUA poate învinge România doar dacă uzează de rachete Patriot…
Cornel Dinu, ex-selecționer România după amicalul contra SUA (1-1)


LOS ANGELES, ORA 10:00
BUCUREȘTI, ORA 20:00

„Aerul fierbinte dilată peisajul din jur. Clădiri strâmbe, palmieri frânți de la mijloc, mașini alungite nefiresc. Asemenea efecte optice nu cred să fie încercate decât de caravanele serpuind cu stoicism printre dunele Saharei”, descrie Alin Paicu, în cartea „Hora de la miezul nopții”, contactul cu temperaturile din Los Angeles în ziua de 26 iunie 1994. Azi, de la ora 13:00, tricolorii vor juca ultimul meci al grupei A, decisiv pentru calificarea în optimi, cu Statele Unite, țara gazdă a Mondialului.
„Anghel Iordănescu se întreba de ce a ținut atât de mult Milutinovici ca acest meci blestemat să se dispute de la ora 13:000″, continuă jurnalistul. La umbră – dacă poate fi vorba de așa ceva, sunt 41 de grade Celsius și, din nou, tricolorii au mari probleme. „Americanii au pregătit bine toate lucrurile din jurul acestui meci. Ne-au dus la Detroit, diferență de fus orar, apoi ne-am întors la Los Angeles, au pus meciul la ora 13:00…”, spune și Gică Hagi, căpitanul tricolorilor. 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen