Ilie Dumitrescu îi dă dreptate lui Contra în cazul Mitriţă: "Reacţia lui mi se pare normală. Nu îl jignesc, dar nu sunt realizări"

29 mar 2019 1699 afişări Nationala
Ilie Dumitrescu îi dă dreptate lui Contra în cazul Mitriţă: "Reacţia lui mi se pare normală. Nu îl jignesc, dar nu sunt realizări" MEDIAFAX FOTO / OCTAV GANEA

Alexandru Mitriţă (24 de ani) se află în centrul unui scandal la echipa naţională, după dubla cu Suedia şi Insulele Feroe, iar Ilie Dumitrescu consideră că decizia selecţionerului Cosmin Contra este una corectă.

Jucătorul lui New York City FC l-ar fi înjurat pe Ionel Gane în timp meciului cu Suedia, susţine DigiSport, însă secundul lui Contra a negat imediat acest lucru. Prezent în emisiune, Ilie Dumitrescu a scos în evidenţă lipsa realizărilor lui Mitriţă şi este de acord cu decizia lui Contra, în cazul în care incidentul cu Ionel Gane ar fi avut loc.

"Eu nu pot schimba cifrele şi evoluţiile unui jucător. Mă aşteptam la mai mult de la Mitriţă şi de la flancul stâng. Nu îl jignesc, dar nu sunt realizări. Este un jucător cu calităţi foarte bune, pe mine mă surprinde că nu apar şi reuşitele la echipa naţională. Nu a avut cifre foarte bune în meciurile oficiale. A fost convocat datorită evoluţiilor foarte bune de la Craiova şi după transferul lui New York City.
 
Nu ştiu speţa, dar în momentul în care ai un comportament şi ieşi în decor cu un dialog care pune stafful în dificultate... Dacă nu iei o decizie cu jucătorul ăla, va veni şi un alt jucător care să facă la fel. Nu este ok că eşti înlocuit la pauză, dar dacă nu te simţi confortabil, încerci ca la antrenamente să scoţi mai mult pentru următorul meci. Dacă nu te-ai antrenat cum trebuie, grupul simte şi reacţia lui Contra mi se pare normală, dacă lucrurile s-au întâmplat chiar aşa", a spus Dumitrescu, la DigiSport.

Mitriţă a jucat doar 45 de minute în dubla pe care naţionala României a disputat-o contra Suediei (1-2, la Stockholm) şi Insulelor Feroe (4-1). Atacantul de la New York City a urmărit meciul cu Feroe, de la Cluj. După ce a ajuns în SUA, înapoi la New York, Alex Mitriţă a reacţionat printr-o postare pe Instagram: "Răutatea voastră nu ma doboară, mă face mai puternic!", a scris acesta.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.