Declaraţie tranşantă în privinţa lui Ianis Hagi: ”Toţi ar vrea să scrie versuri şi să fie poeţi ca Eminescu. Generaţia mea nu cred că va vedea un alt Gică”. Abilităţile tânărului, puse la îndoială

20 nov 2018 2997 afişări Nationala
Declaraţie tranşantă în privinţa lui Ianis Hagi: ”Toţi ar vrea să scrie versuri şi să fie poeţi ca Eminescu. Generaţia mea nu cred că va vedea un alt Gică”. Abilităţile tânărului, puse la îndoială

Adrian Porumboiu e de părere că Ianis Hagi nu îl poate egala pe tatăl său. Omul de afaceri vine cu un argument simplu. Spune că la 20 de ani, tânărul trebuia să fie la un nivel mult mai înalt.

Ianis Hagi a debutat pentru echipa naţională de seniori şi majoritatea oamenilor din fotbal consideră că acesta este doar începutul pentru căpitanul Viitorului. Porumboiu nu este de aceeaşi părere. Crede că se exagerează cu Hagi jr. şi, chiar dacă va ajunge un fotbalist important, nu va reuşi niciodată să-l egaleze pe tatăl său.

M-aş bucura, dar din păcate timpul lucrează şi arată că Ianis nu poate să îl egaleze. A fost geniu Gică! Puştiul poate să ajungă să fie un jucător foarte valoros. Poate să ajungă fotbalist bun de tot, dar ca Gică Hagi e greu, e imposibil! Eu cred că mai trec 50 de ani până mai apare unul ca Gică. E greu de egalat. Tot ce făcea era doar în viteză, şi cu şut, şi cu pase. Născut geniu. M-aş fi bucurat de fi-su, dar nu poate. Acolo e greu. E o ştachetă care e pusă degeaba, pentru că nu o depăşeşte nimeni”, a declarat Porumboiu pentru Fanatik.

Fostul finanţator al Vasluiului afirmă faptul că nimeni nu va mai ajunge la nivelul lui Gică Hagi.”Toţi ar vrea să scrie versuri şi să fie poeţi ca Eminescu, dar nu mai iese un altul ca el. Steaua Geniului e departe. Au apărut geniile astea. Toţi au vrut să fie şi ca Nadia, au mai câştigat fetele medalii, dar nu a mai fost altă Nadia. Gică a ridicat o ştachetă fantastică. Copiii nepoţilor mei poate vor mai prinde unul ca el… Generaţia mea, a ta nu cred că vor vedea un alt Hagi”, a încheiat acesta.

La 35 de ani distanţă de la debutul lui Gică Hagi la naţionala de seniori a României, Ianis Hagi a debutat la prima reprezentativă, în meciul cu Lituania, scor 3-0, în Liga Naţiunilor. În minutul 68 al partidei disputate pe Stadionul Ilie Oană l-a înlocuit pe Claudiu Keşeru şi a avut la dispoziţie aproximativ jumătate de oră la dispoziţie pentru a convinge.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.