Dan Petrescu e "dator vândut"! "Bursucul" a "fugit" din România şi Gică Popescu l-a taxat: "De 20 de ani îl aştept"

12 iun 2018 24350 afişări Comentează şi tu Nationala
Dan Petrescu e "dator vândut"! "Bursucul" a "fugit" din România şi Gică Popescu l-a taxat: "De 20 de ani îl aştept"

O parte din Generaţia de Aur se pregăteşte pentru meciul cu legendele Barcelonei, care va avea loc la Cluj, pe Cluj Arena, de la ora 19:00, iar Gică Popescu a fost pus pe glume. "Baciul" a dezvăluit că Dan Petrescu "e dator vândut" de 20 de ani. Fostul căpitan al naţionalei spune că "Bursucul" a fugit de cinste după ce a câştigat titlul la CFR.

Dan Petrescu a câştigat campionatul cu CFR Cluj şi a semnat cu o Ghuizhou Henfeng. "Bursucul" trebuia să fie prezent la meciul Generaţiei de Aur cu legendele Barcelonei, desfăşurat chiar la Cluj, însă a plecat din România şi Popescu spune că s-a "ferit" să facă cinste, dar şi de cântar: ”Cei cu probleme la cântar nu sunt prezenţi. O să vină direct la meci. Unul a şi fugit, Dan Petrescu cred că şi din cauza asta a fugit, din cauza kilogramelor”, a spus Gică Popescu.

Fiind întrebat dacă Dan Petrescu a apucat să facă cinste înainte să plece în China, Gică Popescu a răspuns: ”Eu îl aştept pe Dan Petrescu de 20 de ani să facă cinste. Şi în ultimii ani şi-a mai revenit şi a început să  plătească încercând să recupereze ce nu a plătit 20 de ani.

Deci mai am mult de recuperat, 20 de ani, aşa că trebuie să antreneze mulţi ani de acum încolo să-mi plătească mesele pe care i le-am plătit eu 20 de ani”
, a mai spus Popescu.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.