Cosmin Contra joacă pe contre. Ce strategie abordează selecţionerul pentru ultimul meci din Liga Naţiunilor şi plusurile în faţa Muntenegrului

19 nov 2018 1512 afişări Nationala
Cosmin Contra joacă pe contre. Ce strategie abordează selecţionerul pentru ultimul meci din Liga Naţiunilor şi plusurile în faţa Muntenegrului

Cosmin Contra a prefaţat ultimul meci din Liga Naţiunilor, de marţi, cu Muntenegru. Selecţionerul spune că i-a analizat bine pe adversari şi că se aşteaptă la un meci pe contre, pentru că adversarii vor aborda o strategie de aşteptare.

Muntenegru este o echipă organizată. Joacă pe contraatac şi noi trebuie să analizăm defectele echipei, să le identificăm. Vom avea situaţii în care vom fi nevoiţi să atacăm, pentru că e o naţională căreia îi place să se apere. Va fi un meci pe contre, dar noi sperăm să fim la fel de inspiraţi ca în meciul cu Lituania”, a declarat Contra la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Cosmin Contra a vorbit şi despre celălalt meci al grupei, Serbia – Lituania. Pentru ca România să câştige grupa, are nevoie de jocul rezultatelor. ”Trebuie să facem strategia, să formăm primul ”11” şi să jucăm ce ştim. Nu ne gândim la meciul Serbiei, dacă noi câştigăm e bine. Dacă va fi şi un rezultat bun acolo, care să ne avantajeze, cu atât mai bine, dar mai întâi să ne câştigăm noi meciul”, a încheiat Contra.

Muntenegru – România şi Serbia - Lituania se joacă marţi, de la 21:45. Pentru ca România să termine pe primul loc în Grupa 4, are nevoie să câştige meciul din Muntenegru, iar Serbia să se încurce cu Lituania.

Cu o etapă rămasă de disputat, Serbia conduce cu 11 puncte, iar tricolorii se situează pe locul 2, cu  9 puncte. Locurile 3 şi 4 sunt ocupate de Muntenegru, 7 puncte, şi Lituania, 0 puncte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.