Cazul "autocarul", mărturia preşedintelui: "Christoph Daum e recunoscut pentru astfel de exerciţii!" Răzvan Burleanu îl atacă pe Gabi Torje

8 sep 2017 4528 afişări Nationala
Cazul "autocarul", mărturia preşedintelui: "Christoph Daum e recunoscut pentru astfel de exerciţii!" Răzvan Burleanu îl atacă pe Gabi Torje

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a ţinut să intre în polemica lansată de Gabi Torje, privind metoda "autocarul" folosită de Christoph Daum la echipa naţională. Omul aflat la cârma fotbalului românesc şi-a apărat antrenorul, spunând că astfel de exerciţii au rol motivaţional, după care a spus că Torje caută să ascundă faptul că nu mai este convocat din cauza lipsei de jocuri oficiale.

"E un exerciţiu motivaţional (n.r. autocarul). Daum este recunoscut pentru astfel de exerciţii motivaţionale. Alţi antrenori fac exerciţii de genul mers prin cărbuni încinşi. E normal ca Torje să spună că nu a fost convocat pentru că vorbea prea mult. Haideţi să ne uităm cât mult a jucat Gabi Torje la echipa sa de club", a declarat Burleanu, la Digi Sport.

Afirmaţia lui Gabi Torje, care a inflamat spiritele: "Am jucat în campionate mari, Serie A şi Primera Division, şi nu am văzut jucători daţi jos care să tragă autocarul. La noi erau daţi jos patru, cinci să tragă autocarul. Cei care vorbeau mai mult.Iar la final când toţi 25 trăgeau autocarul spunea: <<Vedeţi, doar în echipă putem reuşi!>> Pe vremea lui nea Piţi jucam toţi 11, ca o echipă, şi aveam rezultate ",a spus mijlocaşul lui Karabukspor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.