Momente dramatice la un meci din Cluj. Un fost jucător al Universității a fost făcut KO pe teren și a fost la un pas de tragedie

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 13:07 Diverse

Momente dramatice au avut loc, duminica trecută, la Iclod, comună din județul Cluj. La meciul de fotbal din Liga a 4-a dintre Unirea Iclod și ACS Supporter 2.0 Cluj Napoca, echipa oaspete fiind mai degrabă cunoscută sub numele de Victoria Cluj, jucătorul Darius Hîmpea (24 de ani) a fost făcut KO și transportat de urgență la spital.

La un duel banal pentru minge în prima repriză, Darius Hîmpea, jucător la Victoria Cluj, a intrat prin alunecare, iar adversarul a căzut peste el. Mijlocașul fost la „U” Cluj a fost lovit la cap și a rămas inconștient pe gazon, iar antrenorul Călin Moldovan a sărit să-i acorde primul ajutor pentru a nu-și „înghiți” limba, scrie CJsport.

În ajutorul antrenorului Moldovan au venit și asistenții medicali prezenți la stadion, iar după câteva momente jucătorul și-a revenit. Hîmpea n-a mai putut continua însă jocul și a fost transportat cu ambulanța la UPU Cluj-Napoca, acolo unde a fost supus unor analize complete.

„Suntem alături de Darius. E un băiat puternic și nu ne facem probleme”, a transmis directorul sportiv al Victoriei, Paul Dîrjan.

Darius Hîmpea a început fotbalul la „U” Cluj, iar în cariera sa a evoluat în Liga 2 pentru „U” Cluj (19 meciuri în sezonul 2015/2016) și Dacia Unirea Brăila (15 meciuri în sezonul 2018/2019), în timp ce în Liga 3 a jucat la Unirea Jucu sau Unirea Dej.

Victoria Cluj a câștigat cu 2-0 meciul cu Unirea Iclod, după un penalty transformat de Alexandru Petruș și un gol al lui Paul Dîrjan. Cu cele trei puncte câștigate în etapa a 15-a, noua echipă înființată în Cluj-Napoca se menține pe locul 3 în Liga a 4-a Cluj, cu un total de 37 de puncte. Lider este Someșul Dej (40 pct.), iar a doua clasată este ACS Florești (38 pct.).

 

 

 

 

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 13:07 Diverse
Pe aceeași temă