VIDEO | Ghinionistul anului în fotbalul românesc. A fost dus cu ambulanța la spital pentru a doua etapă la rând

Răzvan STÎNGĂ 28 Nov. 2022, 08:36 Liga 3
VIDEO | Ghinionistul anului în fotbalul românesc. A fost dus cu ambulanța la spital pentru a doua etapă la rând

Franck Tchassem, atacantul camerunez al echipei Știința Miroslava, a fost dus la spital cu ambulanța, pentru a doua etapă la rând. Vârful de 23 de ani a fost lovit cu cotul în figură de un adversar, în partida cu FK Miercurea Ciuc 2, de la Miroslava, iar medicii au fost nevoiți să intervină.

După ce s-a lovit cu capul de o bordură în runda a 13-a, în confruntarea cu CSM Bacău, în weekendul care tocmai a trecut Tchassem a fost dus la spital după ce a acuzat o lovitură cu cotul a unui ciucan.

Franck Tchassem, de la Știința Miroslava, dus la spital pentru a doua etapă la rând

În primă fază, jocul a fost lăsat să continue, nepărând ca situația să fie una periculoasă pentru african. De altfel, el a căzut chiar în careul adversarilor, în urma unei incursiuni din partea dreapta, în minutul 32, dar arbitrul central a considerat că nu se putea da penalty și, mai mult, nu a dat nici simulare. Nu a constatat vreun contact între fotbaliști și a lăsat jocul să curgă.

Franck Tchassem, dus la spital cu ambulanța

De altfel, și suporterii din tribune au strigat că nu a fost vreun contact, dar după câteva secunde, când s-a constatat că Franck Tchassem a rămas întins pe teren, arbitrul a cerut intervenția staffului medical al Științei Miroslava. Camerunezul era pe spate, avea respirația accelerată, astfel că în cele din urmă a intervenit și ambulanța.

Franck Tchassem a fost urcat în mașină pe picioare, dar vizibil amețit de lovitura încasată, așa cum s-a întâmplat și în runda trecută, cu CSM Bacău.

Știința Miroslava a câștigat cu 1-0 partida cu FK Miercurea Ciuc 2 și e pe locul 5 în Seria 1 a Ligii 3

Partida s-a reluat apoi, iar Știința Miroslava s-a impus cu scorul de 1-0, în urma golului marcat de Abraham Ayemantey în minutul 62. În urma victoriei, formația din Miroslava a ajuns la 22 de puncte în Seria 1 a Ligii 3 și se află pe locul 5.

FK Miercurea Ciuc 2 e ultima în Seria 1, locul 10, cu numai 6 puncte după 14 meciuri.

Momentul incidentului cu Franck Tchassem

 

Foto: Știința Miroslava
Video: Știința Miroslava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-14-12-meciuri-se-disputa-astazi-de-la-ora-1400-doua-echipe-sunt-deja-matematic-in-play-off-iar-altele-trei-le-pot-urma-in-acest-weekend-19254554

https://liga2.prosport.ro/liga-3/moment-inedit-in-liga-3-csm-satu-mare-a-invins-liderul-seriei-10-cu-doi-portari-pe-teren-gueye-mansour-a-adus-victoria-dar-putea-marca-si-din-foarfeca-19254858

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-amical-spectaculos-cu-campionii-fc-arges-echipa-din-liga-3-nu-a-lasat-o-impresie-rea-si-a-marcat-doua-goluri-contra-pitestenilor-19254774

https://liga2.prosport.ro/liga-3/costin-lazar-jignit-de-presedintele-clubului-in-timpul-meciului-conducatorul-gest-golanesc-si-cuvinte-greu-de-reprodus-in-fata-suporterilor-19254497

Răzvan STÎNGĂ 28 Nov. 2022, 08:36 Liga 3
Pe aceeași temă