VIDEO | Din ce în ce mai drastic! Steaua a umilit și satelitul prim-divizionarei Academica Clinceni. Florin Răsdan a dat cinci goluri într-o repriză

Marius ANGHEL 24 Feb. 2021, 14:34 Liga 3

Steaua continuă seria victoriilor la scoruri de maidan în meciurile amicale disputate în această perioadă de pregătire de iarnă. Ultima victimă a echipei din Ghencea a fost Academica Clinceni 2, tot o formație din Liga 3, pe care a învins-o cu 8-0.

Omul partidei desfășurate astăzi, 24 februarie, în cadrul Complexului Sportiv Steaua a fost Florin Răsdan (foto), cu cinci reușite din totalul de opt.

Florin Răsdan a dat cinci goluri, iar Dragoș Nicolae a marcat de două cu Academica Clinceni 2

În fața ultimei clasate în Seria a 6-a a Ligii 3, locul 10, în care lider este ACSO Filiași, Steaua, prima clasată din Seria a 4-a, a deschis scorul fix înainte de pauză, prin Dragoș Nicolae (45′), iar imediat după aceea a mai punctat o dată, prin Ovidiu Morariu (45+1′).

Ce a urmat în partea secundă a jocului a fost un adevărat masacru pentru ilfoveni. Steaua a marcat de nu mai puțin de șase ori, de cinci ori prin Florin Răsdan (56′, 69′, 76′, 78′, 84′). O dată a mai înscris și Dragoș Nicolae (73′), cel care deschidea scorul.

Steaua: Raul Bălbărău – Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, George Călințaru, Robert Neacșu, Mădălin Mihăescu, Rareș Enceanu, Vlad Nițu, Florin Răsdan, Cezar Mihalache, Dragoș Nicolae
Rezerve: Horia Iancu – Dean Beța, Walace Alves da Silva, Adrian Ilie, Liviu Băjenaru, Remus Chipirliu, Dragoș Huiban, Emilian Pacionel, Philippe Nsiah, Nicușor Craiu
Antrenor: Daniel Oprița

  • În precedentele meciuri test desfășurate în 2021, Steaua trecuse cu 4-1 de Universitatea Cluj (Liga 2), 4-3 de Sporting Roșiori (Liga 3), remizase la scorul de 2-2 cu SCM Gloria Buzău (Liga 2), iar apoi a trecut cu 5-1 de Vedița Colonești (Liga 3) și 8-1 de Metalul Buzău (Liga 3).

Următorul amical al Stelei este cu SC Popești Leordeni, locul 7 în Seria a 3-a a Ligii 3, vineri.

Florin Răsdan: ”Suntem altfel acum, mult mai pregătiți, mai montați”

La finalul jocului, omul meciului, Florin Răsdan, a vorbit despre desfășurarea partidei, despre perioada de pregătire, cât și despre ceea ce urmează pentru echipa sa în partea a doua a sezonului.

”Eu zic că am făcut un meci bun. Și la început de joc am avut foarte multe ocazii, am pasat, am încercat să mergem numai în față, să facem un-doi-uri, să jucăm numai în viteză. A venit cam greu primul gol, dar, după, ne-am dat drumul la joc. Eu dat totul în fiecare partidă, nu mă gândesc să marchez neapărat eu gol. Joc pentru echipă, mă bucur când marchez chiar și mai mult de un gol și îmi ajut echipa. E cel mai bine pentru mine.

A fost o perioadă bună de pregătire, aveam nevoie de ea. Primul cantonament a fost foarte dur, dar cred că se vede pe teren, că suntem altfel. Al doilea cantonament a fost pe tehnică, pe tactic. Cred că se vede. Mai avem două zile, trebuie să trecem cu bine peste ele, să fim sănătoși, că asta este cel mai important. Nu avem probleme cu greutatea, chiar suntem sub greutate, ceea ce e un lucru foarte bun.

A doua parte a campionatului va fi la fel de dură, numai că acum se schimbă ceva. Noi suntem mult mai pregătiți, suntem mult mai montați și cred că o să se vadă de la primul joc”, a spus, la Steaua TV, Florin Răsdan la finalul partidei cu Academica Clinceni 2.

Steaua aniversează 34 de ani de la câștigarea Supercupei Europei

Astăzi, 24 februarie 2021, Steaua aniversează 34 de ani de la câștigarea Supercupei Europei.

În 1987, clubul din Ghencea cucerea al doilea trofeu continental, de această dată în fața ucrainienilor de la Dinamo Kiev, pe care îi învingea cu 1-0.

Singurul gol al meciului disputat pe stadionul Louis II din Monte Carlo a fost înscris de Gheorghe Hagi, în minutul 44, din lovitură liberă.

Echipa Stelei: Stângaciu – Iovan, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu – Bălan, Tudorel Stoica (cpt.), Boloni, Hagi (Majearu) – Lăcătuș (Balint), Pițurcă.

Anterior, în 1986, Steaua învingea la lovituri de departajare, la Sevilla, pe FC Barcelona, și câștiga Cupa Campionilor Europeni, Liga Campionilor din prezent.

ÎNREGISTRAREA amicalului Steaua – Academica Clinceni 2:

https://www.youtube.com/watch?v=p-XI7HCtC9c&feature=emb_title

Video și foto: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/noi-demersuri-pentru-ca-spectatorilor-sa-li-se-permita-accesul-pe-stadion-la-evenimente-sportive-justin-stefan-dupa-intalnirea-cu-ministrul-eduard-novak-impreuna-cu-liderii-de-galerii-ne-19171141

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-steaua-a-ridiculizat-metalul-buzau-intr-un-amical-disputat-in-ghencea-una-dintre-cele-doua-echipe-care-au-incurcat-o-in-campionat-19170369

 

Marius ANGHEL 24 Feb. 2021, 14:34 Liga 3
Pe aceeași temă