Foresta Suceava, aproape să numească un antrenor străin după demiterea lui Dorin Goian. Alesul conducerii a fost prezent în tribună la victoria cu liderul seriei

Andrei PASCU 12 Oct. 2020, 14:47 Liga 3
Foresta Suceava, aproape să numească un antrenor străin după demiterea lui Dorin Goian. Alesul conducerii a fost prezent în tribună la victoria cu liderul seriei

Foresta Suceava i-a găsit înlocuitor lui Dorin Goian, demis de la conducerea echipei după începutul slab de sezon. Moldovenii vor merge pe mâna unui antrenor străin, a sârbului Ivan Gvozdenovic (42 de ani), liber de contract după despărțirea de echipa din țara natală, Radnicki 1912 Sombor.

Ivan Gvozdenovic a ajuns deja în România și a fost prezent la meciul din cea mai recentă etapă din Liga 3 a Forestei Suceava, cu Hușana Huși, câștigat cu 3-0.

Potrivit Monitorul Suceava, sârbul urmează să fie prezentat în această săptămână și să participe la antrenamente.

Ivan Gvozdenovic a mai trecut prin România, dar nu ca antrenor, ci ca jucător. Timp de șase luni, octombrie 2007 – ianuarie 2008, fostul fundaș a jucat în Liga 1, pentru Dinamo.

Dorin Goian s-a despărțit de Foreste după doar patru meciuri

Dorin Goian (39 de ani) și echipa bucovineană au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului după startul slab al sezonului, în care ambele părți visau la promovarea în Liga 2. Anunțul cu privire la reziliere a fost făcut pe 8 octombrie.

Cele trei înfrângeri și o victorie înregistrate de Foresta cu Dorin Goian antrenor au dezamăgit, astfel că cele două părți și-au dat mâna și au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă. Odată cu fostul internațional a pleacat și antrenorul secund Daniel Bălan, alături de care venise în vară, cei doi colaborând și la Bucovina Rădăuți.

Foresta Suceava, pe locul 4 în Seria 1 a Ligii a 3-a

Foresta Suceava are, după patru meciuri jucate în noul sezon din campionatul Ligii a 3-a din care s-au scurs cinci etape, două victorii și două înfrângeri. A acumulat, așadar, șase puncte și se clasează pe locul 4. Liderul seriei este Șomuz Fălticeni, cu 13 puncte, urmat de Hușana Huși, 12 puncte, și Ştiinţa Miroslava, 10 puncte.

Foresta a învins în ultima rundă chiar fostul lider, pe Hușana Huși, cu 3-0. Echipa din Suceava are de jucat o restanță cu Bucovina Rădăuți, meci din etapa a 3-a. Partida a fost programată pentru 28 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Areni.

În etapa următoare, a 6-a, sucevenii vor juca în deplasare, cu Bradu Borca.

Andrei PASCU 12 Oct. 2020, 14:47 Liga 3
Pe aceeași temă