Tibor Selymes revine în antrenorat după aproape cinci ani. A preluat o echipă din Liga 3

Narcis POHOAȚĂ 30 Jun. 2022, 00:29 Liga 3
Tibor Selymes revine în antrenorat după aproape cinci ani. A preluat o echipă din Liga 3

Echipa din Liga 3 Știința Miroslava a reușit, miercuri, 29 iunie, cel puțin la prima vedere, o mutare spectaculoasă pe banca tehnică.

Clubul ieșean care în sezonul 2017-2018 a jucat în Liga 2 și care în ediția precedentă a Ligii 3 s-a salvat în ultima etapă a play-out-ului de la retrogradarea în Liga 4 a anunțat numirea în funcția de antrenor principal a fostului internațional Tibor Selymes (52 de ani).

Tibor Selymes este noul antrenor al echipei Știința Miroslava

Selymes revine în antrenorat după o perioadă mai lungă, de circa cinci ani, și a semnat un contract pe un sezon cu Știința Miroslava, cu opțiune de prelungire.

”Consiliul administrativ al Clubului Sportiv Știința Miroslava are onoarea de a prezenta noul antrenor principal a formației din Uricani, în persoana fostului jucător al echipei naționale a României, domnul Tibor Selymes.
Tibor Selymes a semnat un contract valabil pentru un sezon cu optiune de prelungire pentru inca un an, iar incepand de maine, alb-albastrii vor da drumul la treaba cu un cantonament la Vatra Dornei de 10 zile.

Mult succes Tibor Selymes! Hai Stiinta Miroslava!”, a anunțat clubul din Miroslava, într-un comunicat.

Selymes n-a mai antrenat din 2017 și ultimele experiențe au fost negative

Miroslava a încheiat sezonul de Liga 3 cu Liviu Petrache antrenor principal în acte. Echipa a reușit menținerea sportivă în Liga 3 în ultima etapă a play-out-ului, după ce a remizat la scorul de 2-2 în deplasare la Sporting Juniorul Vaslui și a terminat în Seria 1 pe locul 4 din 6, ultimul care asigura rămânerea în cel de-al treilea eșalon.

Tibor Selymes revine, astfel, la un club ieșean, după o perioadă nu prea fastă petrecută la Politehnica Iași, în urmă cu patru ani, în funcția de director sportiv, de care s-a despărțit în termeni nu foarte amiabili și cu care s-a judecat până la finalul anului 2021, când Poli a fost obligată să-i plătească suma de 102.000 de lei.

Selymes a activat ca antrenor la formațiile Sopron (Ungaria), Liberty Salonta, Sportul Studențesc, Astra Ploiești, FCM Târgu Mureș, Dinamo 2, Săgeata Năvodari, Kaposvari Rakoczi (Ungaria), Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Delta Dobrogea Tulcea și Olimpia Satu Mare. Pe ultima a condus-o în Liga 2, în perioada iunie-septembrie 2017.

Selymes va antrena din nou în Liga 3, unde a mai condus-o pe Delta Dobrogea Tulcea, echipă la care a avut un buget mare pentru acest eșalon, însă unde a ratat promovarea în Liga 2. De el se leagă și retrogradările din Liga 1 ale echipelor Oțelul și Petrolul.

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-gheorghe-mihali-a-lasat-dinamo-pentru-dunarea-calarasi-a-fost-prezentat-oficial-ne-ridicam-impreuna-19236045

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-se-reorganizeaza-dupa-retrogradarea-in-liga-3-cati-bani-primeste-de-la-cj-si-cati-din-jucatorii-din-sezonul-trecut-continua-precizarile-directorului-sportiv-marian-samuila-19236065

https://liga2.prosport.ro/seria-1/clubul-poli-iasi-bun-de-plata-dupa-ce-a-pierdut-procesul-cu-tibor-selymes-datoria-care-trebuie-stinsa-imediat-si-reactia-lui-briaur-19208553

Narcis POHOAȚĂ 30 Jun. 2022, 00:29 Liga 3
Pe aceeași temă